Lélek

Helyzetek, mikor sokkal jobb egy barátnő, mint a pasitok

Félreértés ne essék, most nem arról lesz szó, hogy a pasikra mennyire nincs szükségünk. Csak azt fogom bebizonyítani, hogy vannak bizonyos helyzeteket, amikor sokkal jobb ötletnek tűnik, ha a legjobb barátnőtökre hagyatkoztok, mintsem a pasitokra.
vous - 2016.02.01.
Helyzetek, mikor sokkal jobb egy barátnő, mint a pasitok

Ha komoly kapcsolatban vagytok, akkor a barátotok valószínűleg az a személy, aki mindig ott van, ha szükségetek van rá. Ez pedig azt jelenti, ha a munkahelyeteken mondjuk összetűzésbe kerültök valakivel, valószínűleg őt hívjátok fel legelőször. A nagy döntések előtt is az ő tanácsát hallgatjátok meg, és ő az, aki ott van veletek, ha kell egy váll, amin sírhattok, egy fül, ami meghallgat, és egy személy, aki támogat titeket.

Azt viszont ne felejtsétek el, hogy mielőtt a pasitok belépett volna az életetekbe, a legjobb barátnőtök volt az, aki meghallgatott, ha arra volt szükségetek.

Arról nem beszélve, hogy ő tényleg mindig kapható volt egy durva csajos estére. Ő az, aki még most is mellettetek van, hiszen ez az, amit a legjobb barátok csinálnak.

Nem számít, milyen tökéletes, hogy a nagy Ő ott van mellettetek, akkor is van egy csomó helyzet, amikor sokkal jobb, ha a legjobb barátnőtök a partneretek, nem pedig a pasitok.

1. Amikor segítségre van szükségetek munkaügyben


Mert egy legjobb barátnő mindig őszinte lesz, nem fogja a rózsaszín ködben úszó agyával szépen előadni a dolgokat. Határozott véleménye lesz, és megmondja majd, ha hülyeséget készültök csinálni.

Forrás:
giphy.com

2. Amikor bulizni szeretnétek


És kivételesen nem a pasitokkal akartok elmenni, hanem csajos estére vágytok. A legjobb barátnőtöket mindig felhívhatjátok, ha mehetnéketek van. Az pedig egyértelmű, hogy a csajbuliknál nincs jobb. Igazam van, vagy igazam van?!

Forrás:
giphy.com

3. Amikor tanácsra van szükségetek kapcsolat terén


Mert ugye mégsem kérdezhetitek meg a saját pasitoktól, hogy egy idióta-e vagy sem. A barátnő meg azért (is) van, hogy helyeseljen. De azt is meg fogja mondani, ha nincs igazatok!


4. Amikor kényeztetni akarjátok magatokat


A spa-nap a barátnőddel nyilván legyőz egy spa-napot a pasitokkal, ez nem is kérdés. Amíg nektek a körmötök szépül, addig őt masszírozzák. És igen, ő még shoppingolni is el fog menni veletek az egésznapos szépítkezés után.

5. Amikor ki akartok próbálni valami újat

A pasitok valószínűleg nem akar majd jógázni menni veletek, és a közös vásárlás sem a kedvenc programja. És nem, szerintem a csajos-romantikus vígjátékokat/drámákat sem fogja úgy értékelni, ahogy azt ti elvárnátok. Ha pedig a hajatokkal kísérleteznétek, higgyétek el, annyit fog mondani: „jól van”. Ezzel szemben egy barátnővel két hétig beszélhettek róla, és segíteni fog mindenben.

Forrás:
giphy.com

6. Amikor betegek (vagy másnaposak) vagytok

Elméletben tényleg nagyon romantikus, hogy a pasitok mindig ott van mellettetek, ha betegek vagy másnaposak vagytok. De tényleg azt akarjátok, hogy végignézzék, ahogy egész nap a vécé fölé hajolva szenvedtek? Ezzel szemben egy barátnő mindig ott áll majd mellettetek, fogja a hajatokat, és kicsit sem fogjátok kellemetlenül érezni magatokat azért, mert épp nem vagytok a legjobb formátokban.

7. Amikor ki kell választanotok, mit vegyetek fel

Mert a pasik – mint Dani cikkéből kiderült – nem is úgy látják a színeket, ahogy a nők. Milyen jó is, ha az embernek van egy barátnője, aki viszont pontosan tudja, mi illik hozzátok, és mit mivel vegyetek fel…

Forrás:
giphy.com

8. Amikor megvan


Arról már írtam nektek, mit élnek át a nők, amikor épp megjön nekik. És azt is biztos észrevettétek, hogy a pasik ezt egyáltalán nem értik meg. Többévnyi tanulás és tapasztalás után azért képesek rájönni arra is, hogy ilyenkor bizony a legjobb döntés elkerülni minket, nem hozzánk szólni, bottal sem megpiszkálni, mert hisztizünk és visítunk. Mondjuk ezt elég gyakran csináljuk… Épp ezért jó, ha ott van a barátnőnk, akivel ketten együtt hisztizhetünk egyszerre.

9. Amikor szelfizni akartok

A barátnőtök az, aki pontosan tudja, melyik szögből, pontból, milyen fényben és megvilágításban kell titeket fotózni ahhoz, hogy tökéletes legyen a kép, amit természetesen ők készítenek rólatok. És nekik mindegy, hány száz(ezer) képet kell csinálniuk, mindig ugyanolyan lelkesedéssel fognak fotózni titeket. Mert ilyen egy legjobb barátnő.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek