Egyéb kategória

A legtrendibb famer, ami még Kylie Jennernek is tökéletes feneket csinál

A farmervásárlás sosem könnyű dolog, főleg akkor, ha a tökéletes darabot keressük. Aminek pont ott van a varrása, a zsebe, ahol kell. Ami nem gombos, hanem cipzáras, vagy épp fordítva. Ami pont ott koptatott, ahol kell, és olyan színe van, ami jól áll.
vous - 2016.02.06.
A legtrendibb famer, ami még Kylie Jennernek is tökéletes feneket csinál

Na meg aztán ott van a popsi kérdés is. Nemrég volt a VOUS-n Farmer nap, ahol rengeteg hasznos tippet kaptatok az egyik örök klasszikus nadrággal kapcsolatban. Takács Nóri például divatos farmerszettekkel inspirált titeket az aznapi NORIE-blogban, Fanny olyan divatgrafikát mutatott nektek, ami megkönnyítheti a vásárlást. Andi pedig nemrég arról írt, milyen szomorú állomásai vannak annak, ha túl szűk farmert veszünk magunknak. Szóval igen, eléggé körbejártuk a témát.

Ha ez a sok-sok farmerinfó nem könnyítette volna meg a dolgotokat vásárlás és választás terén, akkor itt a következő újdonság, aminek szerintem pont úgy fogtok örülni, ahogy én is teszem épp. A Levi’s legújabb nadrágjáról van szó. Íme:

Na, látjátok? Függetlenül attól, hogy a modelleknek „tökéletes” fenekük van, ez az a nadrág, ami a derekának és a varrásának köszönhetően mindenkinek jól áll. Hogy miért? Elmondom.

Szóval a Levi’s nemrég piacra dobta a Wedgie Jeans névre hallgató farmerét. A 2016-os tavaszi kollekció darabjaként mutatták be azt a nadrágot, amely a feneket sokkal kerekebbnek mutatja, így nem kell többé azért aggódnunk, hogy az „elöl deszka, hátul léc” lányok közé tartozunk – nyugi, én is köztük álldogálok valahol.

Az amúgy teljesen vintage farmer elkészítését – mondja a Levi’s Global Design alelnöke – azok a lányok ihlették, akik kicsit úgymond „esetlenül” hordták a nadrágjaikat. Értsétek, tökre nem azt vették meg, ami jól állt nekik. A Wedgie farmer trendi, mégis megtartották a márka hagyományos elemeit.

Cipzár helyett például gomb van rajta, a dereka magasított, így nem kell attól félni, hogy valami kilóg a nadrágból, aminek nem kéne.

A derék-csípő arányt tökéletesen megtartja, mindent a helyére rak, és a zsebei is a lehető legjobb helyen vannak, nem szélesítik a feneket sem. Három színben lehet majd kapni: fehérben, indigókékben és a kicsit vintage, kopottas kékben.

Nem hiszitek, hogy ez a farmer tényleg jól állna mondjuk egy nagyobb fenekű lányon is? Akkor görgessetek lejjebb, mert Kylie Jenner híres popsiján is tökéletesen mutat. Nem mellesleg pedig ő az, aki kicsit promózza is a nadrágot.

Ajánlott cikkek