Egyéb kategória

Tudjuk, mi a fáradhatatlan emberek titka!

Tuti van olyan ismerősötök, aki az ügyeletes Duracell-nyuszi: soha nem fárad el, és majd' kicsattan az energiától. Mi lehet a titkuk? Mit szednek?! Elárulom.
vous - 2016.02.28.
Tudjuk, mi a fáradhatatlan emberek titka!

Semmit, mindössze csak odafigyelnek néhány dologra, amiből erőt merítenek a mindennapokhoz. Nem kell nagy dolgokra gondolni, tényleg. A jelszavuk: az apró dolgok a lényegesek. És tényleg! Nézzük csak, mi nem hiányozhat egy fáradhatatlannak tűnő nő életéből.

Reggeli torna

Tudom, a reggeli torna minimum olyan érzés, mintha élve nyúznának, de az edzés endorfint szabadít fel, amitől boldogok és energiával telibbek lesztek. A fitt nők gondot fordítanak a testmozgásra, ezért tűnnek pirospozsgás arcukkal olyan élettel telinek reggelente.

Macskás videók

A cicák szőrösek, bolyhosak, imádnivalóak, és mosolyt csalnak az arcotokra. Akármilyen hihetetlen is, a fáradhatatlannak tűnő csajok rááldoznak pár percet az ebédszünetjükben arra, hogy megnézzenek néhány vicces macskás videót, és nevessenek. Ti olvashatjátok nálunk Poppy kalandjait is!

Mindig várnak valamire

Forrás:
pixabay

Legyen az akár egy pizza este, akár egy esti kádfürdő vagy egy kirándulás hétvégén. A várakozás öröme felébreszt és motiválttá tesz még a legszürkébb hétköznapokon is. Válasszatok magatoknak jeles eseményeket, amikért megéri fáradhatatlannak lenni!

Időt szánnak magukra

Ismerik az énidő fogalmát, és tudnak, szeretnek is egyedül lenni. Ekkor feltöltődnek energiával, olvasnak, tartanak egy csajos spa-napot, vagy csak áldoznak pár órát a Beautyrobicra. Ti se felejtsétek el, hogy mennyire fontos az önmagatokkal töltött idő!

Isznak

Vizet. Fontos számukra a folyamatos vízfogyasztás, hiszen ha kellően hidratáltak, akkor jobban forognak a kerekek is az agyukban, jobban tudnak koncentrálni. Lehet, hogy ők is unják a vizet, de beviszik a napi 2-3 liter folyadékot finom oolong tea vagy ízesített víz formájában.

Lekapcsolódnak a technikáról

Forrás:
pixabay

Ez az alapelve a pihentető alvásnak is. Alvás előtt már nem lógnak a telefonjukon, és nem Instagramoznak, helyette a családdal, a barátaikkal töltik az időt. Nem is gondolnátok, milyen sokat számít, hogy bezárjátok a világhálót munka után!

Ajánlott cikkek