Egyéb kategória

Fura hobbijával rabolta el a szívünket egy srác

Steve Greig otthonában, Denverben, jelenleg tíz kutya, egy malac – aki mellesleg kutyának képzeli magát –, két csirke, két kacsa, két galamb, egy macskapár és egy nyúl él, valamint van egy tava, tele halakkal.
vous - 2016.03.07.
Fura hobbijával rabolta el a szívünket egy srác

Őrült? Nem, azt nem mondanánk. Ő csak egy srác, aki szereti az állatokat és segít rajtuk, ha tud.

Egy csomó háziállat között nőttem fel. A szüleim imádták az állatokat, és én is annyit gondoskodtam róluk, amennyit csak tudtam.

Don’t worry, they’ll be fine, Englebert is driving. Feeding the horses at @andersenfarms #atv4aarp

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

Greig állatszeretete pedig egészen felnőttkoráig kitartott – írja a The Dodo. Mikor elköltözött otthonról, akkor is mindig volt 3-4 kutyája. De az egyikük halála odáig vezetett, hogy ma rengeteg állatról gondoskodik.

Nagyon zaklatott voltam a halála miatt. Már egy-két hónap eltelt, de még mindig szörnyen éreztem magam. Elhatároztam, hogy az egyetlen módja annak, hogy jobban érezzem magam, az, hogyha valami jó történik, valami jó, ami nem történt volna meg, ha nem halt volna meg a kutyus.

Bath time assembly line #showerwithafriend

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

Tehát Greig onnantól kezdve feladatának tekintette, hogy menedéket nyújt és befogadja azokat az állatokat, akiket mások nem akarnak vagy nem tudnak megmenteni. De hogy telik egy átlagos nap Greignél?

Egy átlagos napon hajnali 5-kor kelek, és minden állatnak reggelit készítek, ami azért nehéz, mert a legtöbb állat különböző diétán van.

De a hétvégéken sem pihen, ugyanis ilyenkor utaznak állatorvoshoz attól függően, hogy kinek mi baja éppen.

Greig és állatai vicces kalandjairól ide kattintva még több képet és videót találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.