Egyéb kategória

Üzenetek, amiket tényleg soha ne küldjetek el az exeteknek!

Egy szakítás fájdalmas lefolyása után bizonyára sokan éreztétek már úgy, hogy újra fel kell vennetek a kapcsolatot egykori kedvesetekkel. Bármi is legyen a pontos indítékotok, abban megegyezhetünk, hogy a mostanra kialakított nagyjából nyugalmas viszonyt nem akarjátok tönkretenni kettőtök között. Ennek egyszerű elkerülése érdekében hoztunk öt intő példát, melyet jó, ha szem előtt tartotok.
vous - 2016.03.07.
Üzenetek, amiket tényleg soha ne küldjetek el az exeteknek!

„Beszélnünk kell!” – feltehetően mindannyian hallottátok már ezt a mondatot, és sajnos azzal is tisztában lehettek, hogy az esetek nagy részében nem jelent semmi biztatót. A szakítás soha nem könnyű procedúra, még akkor sem, ha már mindkét fél érzi, hogy ideje véget vetni a kapcsolatnak.

Tudjuk, hogy az elválást követő időszakot rendkívül nehéz úgy átvészelni, hogy ne gondolnátok meg magatokat és ne akarnátok visszarohanni a kedvesetekhez. Lehetséges, hogy még nem vagytok túl a történteken, esetleg szeretnétek újrakezdeni régi románcotokat.

Bármilyen okból is társalogtok az exetekkel, általában ilyenkor jönnek a meggondolatlan sms-ek, melyek képesek az eddig fenntartott jó viszonyt is lerombolni köztetek. Ha szeretnétek ez utóbbit elkerülni, ajánljuk figyelmetekbe a következő öt üzenetet, melyet soha, semmilyen körülmények között ne küldjetek el volt párotoknak!

1. „Nem értem, miért szakítottál velem. Azt hittem, mi meg tudjuk oldani a problémákat”

Ebből a két mondatból naná, hogy kiderül, mennyire össze vagytok törve. Soha nem tanácsos tudatni az illetővel, hogy hány darabra hullott szét a szívetek. Ha már szakított, bizonyára jól átgondolta a lehetséges következményeket is. Ne kínozzátok ehhez hasonló mondatokkal, melyek amúgy is eléggé kellemetlenek lehetnek a számára. Muszáj elfogadnotok az érzéseit, tiszteljétek meg annyival, hogy a döntéséhez alkalmazkodtok.

2. „Nagyon hiányzol, Macikám!”

Forrás:
www.pexels.com

Ha tényleg hiányzik, próbáljátok inkább cselekedetekkel kimutatni, mintsem egy sms-sel elintézni. Ha igazán szeretnétek visszakapni a szerelmeteket, próbáljátok meg először a kettőtök közötti szép emlékeket, jó érzéseket feléleszteni. Amúgy se jó drámakirálynőnek lenni, de egy ilyen szöveggel meg pláne nem oldhattok meg semmit!

3. „Hallom, hogy most már Julcsival jársz. Sok sikert hozzá!”

Talán ennél átlátszóbb üzenet nem is létezik a világon. Az, hogy gratuláltok volt párotok új kapcsolatához, csupán annyit jelent, hogy még mindig érdeklődtök iránta, esetleg még kémkedtek is a háta mögött. Ha jót akartok magatoknak, soha ne hozzátok fel a másik fél aktuális viszonyát. Mellesleg, ha már talált valakit, az annak a jele, hogy bizony rég túl van rajtatok, és ideje lenne nektek is továbblépni.

4. „Annyira jól éreztem magam tegnap, mikor ismételjük meg? Jaj, bocsi! Nem neked akartam írni!”

Forrás:
www.pexels.com

Semmi értelme nincs a kísérletezésnek, hogy direkt féltékennyé tegyétek egykori társatokat. Sőt, az ehhez hasonló üzenetekkel csak azt éritek el, hogy következő alkalommal válaszra se fognak méltatni titeket. Ne éljetek ilyen felszínes eszközökkel, ő is átlát rajtuk.

5. „Tudoddd mit? Sooha nme kellettsl!”

Forrás:
www.pexels.com

Jól ismerjük azokat a vicces, nem éppen józanul írt mondatokat, melyek olyan kínosak tudnak lenni, hogy következő alkalommal már köszönni sem akar egykori kedvesünk. Bárkivel megeshet, hogy egy féktelen éjszaka folyamán elveszíti az ítélőképességét és legelső dolga az, hogy felhívja vagy üzenetekkel bombázza az exét. Azonkívül, hogy nem sokat profitálhattok belőle, másnap ti is nagyon rosszul fogjátok érezni magatokat. Nyugodtan bízzátok meg egy barátotokat, hogy állítson le titeket, ha hasonló tettekre készülnétek. Egykori kedveseteknek és nektek is sokkal jobb lesz így.

Ajánlott cikkek