Szívszorító történet egy kutyáról és a gazdájáról, akik megmentették egymás életét

Szívszorító történet egy kutyáról és a gazdájáról, akik megmentették egymás életét

Eric túlsúlyos volt. Egy napon rádöbbent arra, hogy muszáj változtatnia az életén, és találkozott egy táplálkozási tanácsadóval. A szakértő azt javasolta neki, hogy fogadjon örökbe egy kutyát, aki rákényszeríti arra, hogy legalább egy kicsit mozogjon. Attól a naptól kezdve Eric élete teljesen megváltozott.

Eric örökbe fogadott egy kutyát, akivel hamar megtalálta a közös hangot – hasonló volt a koruk és a súlyuk is. A következő évben ő és kutyusa, Peety élete drasztikusan megváltozott. Rengeteget mozogtak – Eric hihetetlen módon lefogyott –, egészségesebben éltek, boldogabbak voltak, mint valaha – és a legfontosabb, hogy mindketten egy igaz barátra leltek a másikban.

Ha az emberek meglátják egy fotón, hogy ki voltam 5 évvel ezelőtt, nem hiszik el, hogy én vagyok.

A következő videó az ő történetüket mutatja be. Eric elmondja, hogy mennyi mindent köszönhet a kutyának, aki gyakorlatilag megmentette az életét.

Köszönöm Peetynek, hogy minden nap felkelek, hogy a legjobb ember vagyok, aki lehetek. Teljesen átváltoztatott egy másik emberré. Én megmentettem őt, ő pedig engem.

Bár a férfi még fél évvel Peety halála után is nagyon szomorú, nem adta fel. Először egyedül, most pedig új társával rója az utakat.

Eric & Peety (from Humane Society Silicon Valley)

Eric weighed over 300 pounds, had type 2 diabetes, high blood pressure, and his doctor told him he would be dead in 5 years unless he changed. They suggested a dog. Eric went to the Humane Society Silicon Valley and said he wanted an obese, middle-aged dog, so they would have something in common. What happened next transformed their lives.

Közzétette: SFGate – 2016. március 6.