Egyéb kategória

Íme egy szuper reggeli, ami után nem kell mosogatnotok

A reggeli elvileg fontos része az étkezéseteknek, és ezt tudjátok is, mégis egy müzliszeletet csócsálva rohantok el otthonról? Nos, akkor lehet, hogy bögrés reggelire kell váltanotok.
vous - 2016.03.15.
Íme egy szuper reggeli, ami után nem kell mosogatnotok

Nem viccelek, az egészhez csak a kedvenc bögrétekre lesz szükségetek. Elvégre minek koszolnátok össze annyi tányért, mikor mosogatni is utáltok – és ugye koszos konyhában főzni a legrosszabb dolog a világon! A bögre az pont egy bögrényi adag, se nem több, se nem kevesebb, ráadásul annyira vagány dolog abból kanalazni a reggelit, nem?

A lehetőségetek gyakorlatilag végtelen, a feltétel csak annyi, hogy mikrózható kaja legyen. Íme pár ötlet inspirációnak.

Bögrés muffin

Egy tojás, 4 kanál teljes kiőrlésű rozsliszt, 4 kanál eritrit, egy teáskanál sütőpor, 3 kanál kókuszolaj, mindössze ennyi a recept. A kombináció végtelen, kakaós, málnás, diós, mandulás, szuperegészséges vagy állati bűnös darab: kutyuljátok össze, dobjátok mikróba, és kész a reggeli. Ezt még előtte este is előkészíthetitek, hogy reggel melegen ehessétek.

Rántotta bögrésen

Ugye ehhez nem kell receptet adnom? Mindenesetre ne álljatok meg a sima rántottánál, egyétek gazdagon zöldséggel, tonhallal, egyéb kiegészítő finom falatokkal!

Breakfast in a mug #breakfast #mug #breakfastmug

LadyLuck (@ladyluckbeauty) által közzétett fénykép,

Bögrés finomság

A kulcsszó a rétegezés. Müzlipelyhek, joghurt, gyümölcsök végtelen kombinációját halmozhatjátok egymásra, és ezt még csak mikróznotok sem kell.

Máglyarakás, vagy valami olyasmi

A kedvencem a tojásos-vaníliás tejbe hempergetett édes kifli darált dióval megszórva, lekvárral megkenve. Mikróba vele, és egyétek! Nyami!

French toast in a mug❤Happy Valentines Day! #BreakfastMug #FrenchToast #valentinesDay

@danaknightfain1217 által közzétett fénykép,

Ti melyiket ennétek?

Ajánlott cikkek