Egyéb kategória

Csináljátok utána! – Kylie Jenner megosztotta telt ajkainak titkát

Már összefonódott Kylie Jenner és a telt ajkak fogalma, ezért nem is lepődünk meg, ha éppen ezzel kapcsolatban oszt meg valamit. Ám most olyat tett, amit eddig még soha, elárulta dús ajkainak titkát. Így a hétköznapi sminkjeiteket ezentúl Kylie stílusában is elkészíthetitek.
vous - 2016.03.23.
Csináljátok utána! – Kylie Jenner megosztotta telt ajkainak titkát

Az ajakápolásban, ha valami örök divat marad, akkor az nem más, mint a telt ajkak. A szájformázás mestere, Kylie Jenner most személyesen mutatott követőinek néhány praktikát, hogyan készíthetik el a tökéletes és természetes végeredményt. A praktika megosztásával két legyet üt egy csapásra, hiszen egyfelől ez egy jó fej dolog tőle és cáfolta, hogy egynél többször plasztikáztatta a száját.

Ilyen Kyle szája rúzsozás előtt

És utána

Mint láthatjátok, minden az ajkak megrajzolásán múlik. Mielőtt Kylie a felső ajkát nem emelte ki szájceruzával, addig teljesen átlagosan néz ki. A varázslat, vagyis a kontúrozás után sokkal teltebbek az ajkak. Természetesen most sem mehetünk el szó nélkül a hidratálás mellett, ami a telt ajkakat puhává és bársonyossá teszi. És mint mindig, most is hatalmas szerepet kap a modell szelfijeinél a kamera szöge és a fényviszonyok.

Ha a házi praktikák hívei vagytok, akkor mézet és cukrot keverjetek össze és dörzsöljétek a szátokra, hagyjátok hatni 10 percig. Így könnyen hidratálhatjátok az ajkaitokat, amit egyszerűn Kyle stílusára alakíthattok kedvenc nude árnyalatú rúzsotokkal és szájceruzátokkal.

Ajánlott cikkek