Egyéb kategória

Viszlát, fekete! – 5 smink, ami bizonyítja, hogy érdemes színeket használni

A fekete színt lecserélni a sminkünkben majdnem annyira nehéz, mint száműzni a ruhatárunkból. De minden fáradozást megér! Hiába gondoljuk ugyanis, hogy ez az a szín, ami mindenhez passzol és mindenkinek jól áll, tévedünk. Egy ragyogó, tavaszias, színekben pompázó sminkkel sokkal üdébbek és fiatalosabbak lehetünk!

vous - 2016.04.14.
Viszlát, fekete! – 5 smink, ami bizonyítja, hogy érdemes színeket használni

Hiába egyszerű reggelente a fekete szemceruzához és spirálhoz nyúlni, feldobni egy leheletnyi sminket, megéri ezen változtatni. Egy őszi workshopon Szemes Nóra személyi stylist segítségével megtanultam, a feketét lecserélni a ruhatárunkban nem is olyan nagy ördöngösség. A legegyszerűbben a sötétkékkel helyettesíthetjük fekete darabjainkat. Hasonlóan érdemes a smink terén is cselekedni, de szerencsére itt nagyobb teret kaphatnak a színesebbnél színesebb sminktermékek, már ha elég bátrak vagyunk.

Összegyűjtöttem korábbi kedvenceiteket, a legtrendibb színes sminkeket, amiket a VOUS sminkese, Pádár Detti mutatott nektek.

Pádár Detti, a VOUS sminkese

Profi sminkes vagyok, több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Feladatomnak és hivatásomnak érzem, hogy szebbé tegyem a női nemet, hogy megmutassam, hogyan lehet néhány mozdulattal előhozni a legszebb énjüket. Hiszem, hogy a jó smink növeli az önbizalmunkat. A sminkelés mellett a főzés a másik szenvedély az életemben. Aki enni szeret, élni is szeret… adjunk magunknak és szeretteinknek ízélményeket! Követhettek a Facebookon és az Instagramon is.

Füstös szemek helyett rózsaszín ragyogás

A füstös szemek évek óta hódítanak, de higgyétek el, az is szuperdögös tud lenni, ha a fekete helyett bevállaljátok a pink különböző árnyalatait. Nyúljatok bátran az élénkebb színekhez, pláne, hogy itt a tavasz! Ide kattintva megnézhetitek, hogyan is készült Nina szemhangsúlyos rózsaszín sminkje.

Forrás:
VOUS

Viszlát, fekete tusvonal!

A klasszikus fekete tusvonalat is érdemes néha lecserélni. Idén tavasszal hódítanak a zöldes, kékes árnyalatok a sminkekben, így bátran kísérletezhettek ezekkel az árnyalatokkal. Ha igazán bevállalósak vagytok, a színes tusvonal mellé színes szempillaspirált választotok. Benne vagytok? Nézzétek meg, hogyan készült Andi természet ihlette sminkje!

Forrás:
VOUS

Váltsuk le a feketét a 2016-os év színeivel!

A megszokott rózsaszínes, bézs árnyalatú sminktermékek helyett idén válogathatunk a 2016-os év színei közül is. A rózsakvarc és a higgadtkék nemcsak a ruhatárunkban köszön ránk vissza, de a szemünket is kiemelhetjük vele, például ahogy Detti is tette Dóri Pantone inspirálta sminkjében!

Forrás:
VOUS

Pasztelles színek helyett lila

Ha annyira belelendültök a váltásba, hogy a pasztelles árnyalatok helyett szívesebben nyúlnátok élénkebb színekhez, akkor kezdésként válasszátok a lila-zöld kombinációt. Ez a párosítás nemcsak a kék, de szinte minden szemszínhez tökéletesen passzol, ráadásul a szürke hétköznapokat is feldobja. Ismerjétek meg Detti kolibri ihlette sminkjének részleteit!

Ha mégis a sötétebb színeknél maradnátok

Ha lecserélnétek a feketét, de nem mertek teljesen új árnyalathoz nyúlni, próbálkozzatok a szürke különböző árnyalataival, hiszen a szürke minden, csak nem unalmas! Sophie egy gyönyörű fémes, metálos szürke sminket kapott, aminek lépéseit ide kattintva elolvashatjátok.

Ajánlott cikkek