Egyéb kategória

A hihetetlen gyógyulás egy furcsa mellékhatással párosult

A kis Billy Turner fiatal korát meghazudtolva győzött egy olyan harcban, amit előtte már oly sokan elvesztettek: kigyógyult a rákból. Azonban egy nagyon furcsa mellékhatás jelentkezett a kezelések után: a kisfiú csak és kizárólag fokhagymás kenyeret hajlandó enni.
vous - 2016.04.16.
A hihetetlen gyógyulás egy furcsa mellékhatással párosult

A Hodgkin-limfómát legyőző kisfiúnál nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséget. Mára már meggyógyult, de még mindig nem hajlandó mást magához venni. Az édesanyja nagy elkeseredésében szakemberhez fordult, hátha az orvostudomány segíthet leküzdeni a fiának furcsa függőségét.

Nagy a valószínűsége annak, hogy a bizarr jelenségért a kemoterápia okolható, hiszen számos betegnél jelentkeznek étkezési zavarok már a kezelések alatt is.

Minden azzal kezdődött, hogy a kemó alatt Billy minden ételtől furcsán érezte magát, kivéve ettől az egytől. A hat hónapos kezelés után viszont a fiú képtelen volt visszatérni a normális étrendre. Aminek akkor még örült az anyukája, de ma már halálra van rémülve tőle.

Az orvosok szerint pszichológiai eredetű problémáról van szó. Minden ételt, amit rosszullétet okozott Billynek a kemoterápia alatt, az agya megjegyzett.

Billy anyukája talált egy klinikát, ahol már sok hasonló esetet oldottak meg az orvosok. És nagyon bizakodó, azt mondja:

A fiam már a rákot is legyőzte, biztos, hogy ezt is le fogja.

Ajánlott cikkek