Egyéb kategória

Rátok is igaz? Ebben a korban esnek először szerelembe legtöbben

Ti mikor estetek először szerelembe, de úgy igazán? Itt most ne az ovis szerelmekre gondoljatok, hanem amikor eljön a pillangók okozta érzés a hasatokban. Most egy felmérés segítségével fény derült arra, hogy melyik életkorban esnek a legtöbben szerelembe életükben először.
vous - 2016.05.24.
Rátok is igaz? Ebben a korban esnek először szerelembe legtöbben

Az összesítést az IllicitEncountersnek, Nagy-Britannia egyik társkereső oldalának köszönhetjük, ugyanis ők tették fel a kérdést ezer embernek az oldalukon. A legtöbb felhasználó fiatalabb korában lett szerelmes, de nem igaz ez mindenkire – írja a Bustle.

55% 15 és 18 éves kor között esett először szerelembe

Talán ez nem meglepő, hiszen a legtöbben már fiatalon megtapasztaljuk a „pillangók okozta” érzést. De mi a helyzet a többiekkel?

20% 19–21 éves kor között

Forrás:
giphy.com

Hívjuk ezt az időszakot fősulis időszaknak. Öt emberből egy ekkor lesz először szerelmes, de talán ez nem is olyan meglepő. Gimi után elkezdődik a majdnem nagybetűs, önálló élet, ami nagyon gyakran bizony szerelemmel jár együtt. Ekkor a sulis szerelmek rendkívül intenzívek a rengeteg együtt töltött időnek köszönhetően, főleg ha közös óráitok is vannak.

8% 22–25 év között

Forrás:
giphy.com

Itt már eltelik pár év a főiskola/egyetem után, de az élet nem teljesen igazságtalan ezekkel az emberekkel, hiszen még mindig ott van a maradék 17%, akik 25 éves koruk után találnak rá az igazira. Szóval ha elmúltatok 25 évesek és még nem találtátok meg a nagy Ő-t, ne essetek kétségbe, ti sem maradhattok ki a sorból!

A felmérés kimutatta azt is, hogy a válaszadók 40 százalékának az első komoly kapcsolata 1–5 évig tartott. A felhasználók negyede pedig olyan szerencsés helyzetben van, hogy még mindig az első szerelmével van együtt.

A szerelem nem feltétlenül ugyanazt jelenti mindenki számára. Nézzétek meg, mit gondolnak a VOUS-lányok a szerelemről!

Ajánlott cikkek