Egyéb kategória

Hódítsatok cukisággal: trükkök, hogy ti legyetek a legszerethetőbb csetelők

Sokat beszéltünk már a chatelésről, de még mindig nem eleget. Biztosan nektek is megvan a saját stílusotok ebben is, de vannak olyan csajok, akik hihetetlen cuki módon képesek chaten kommunikálni és ettől még szerethetőbbé válnak. Mi a titkuk?

vous - 2016.06.19.
Hódítsatok cukisággal: trükkök, hogy ti legyetek a legszerethetőbb csetelők

A Bustle szerint hogyha követitek ezeket – a szabályoknak nem nevezhető – pontokat az online kommunikációban, elvileg sokkal szerethetőbbek lesztek az ismerőseitek körében. Nem úgy, mint a pasik, akik nagyon idegesítőek tudnak lenni chaten. Ez elég érdekesnek és ígéretesnek hangzik, nézzük csak, mire kell odafigyelnetek!

Fogjátok rövidre és cukira a dolgot!

Ne magyarázkodjatok, csak a lényegre térjetek rá! Ettől magabiztosnak és függetlennek is tűntök majd mások szemében.

Óvatosan az emojikkal

Elvileg ha alkalmazzátok a csodálatosnál csodálatosabb emojikat, akkor azzal jobban belophatjátok magatokat a chatpartneretek szívébe. Nos, ha Facebookon és a számítógépen történik ez a chatelés, szerintem inkább vigyázzatok az új smiley-kkal! Biztosan láttátok ti is, mit műveltek velük, konkrétan debilnek és rémisztőnek néz ki némelyik. Úgyhogy szinte kedve sincs az embernek használni őket… Azt tudtátok, hogy ezt az emojit mindenki rosszul használta?

Forrás:
pixabay.com

Néha küldjetek érdekes fotókat!

Amikor csak tudtok, küldjetek szép képeket, legyen ez tájkép, beállított kép, vagy bármi, ami az élményetekhez fűződik. Nos, én azt mondom, hogy a szelfiket ne vigyétek túlzásba, azzal már túl nyomulósnak tűnne a szitu. De például a kirándulós, Duna-partos képeknek mindig örülnek az emberek.

Haha, hehe, hihi és társaik – velük csak mértékkel

Próbáljátok meg ne túl sokszor kijátszani a haházó kártyát! Még a végén azt hiszik, hogy nincs véleményetek, vagy túl komolytalanok vagytok.

Figyeljetek a hangsúlyra!

Tudom, általában nagy rohanásokban írtok vissza mindenkinek, de ha nem figyeltek oda a megfelelő hangnemre, az online térben úgy tűnhet, hogy bunkók vagy flegmák vagytok. Ha ennek is szenteltek egy kis figyelmet, tuti szeretnek majd veletek beszélgetni.

Ajánlott cikkek