Egyéb kategória

8 idegesítő ember, akibe tuti belefuttok a strandon

Nyár van, itt a strandszezon, amire sokan egész évben készülnek. Vannak azok, akik megvesznek a pancsolásért, és azok, akik valamilyen okból rühellnek strandra járni. 

vous - 2016.06.25.
8 idegesítő ember, akibe tuti belefuttok a strandon

Én az első csoportba tartozom: minden egyes nyaralás tervezésénél „kiverem a balhét”, hogy vízpartra menjünk, de sajnos sosem győzök, mert otthon a kisebbség táborát „erősítem”. Lehet, hogy a többieknek van igaza, amiért nem preferálják a tengerpartot és a fürdőket? Ugyanis olyan fura emberekkel futhatunk össze az ilyen helyeken, hogy a fülünk kettéáll. Ezeket az embertípusokat gyűjtötte nekünk össze a PureWow.

A felpakolós emberek

Akik annyi cuccal jönnek, mintha egy hétre jöttek volna. Lehet, hogy egy hétre ugrottak le a Balcsira, de igazán a szállásukon hagyhatták volna a cuccuk felét. A pad, a fű és három darab törölköző, plusz egy matrac, ami tele van pakolva ruhákkal, táskákkal, hűtőszatyrokkal. 

A szülők, akik mindent megengednek a gyerekeiknek

A gyerekek egyszerűen mániákusan vízfanatikussá válnak ekkor – én megértem –, de néha igazán leállíthatnák őket a szülők, főleg akkor, mikor már nyolcadjára ugrik majdnem a fejetekre az ötéves kisgyerek.

Objektum doboz

A gyerekek, akik random lyukakat ásnak, amibe mi majdnem jól elesünk

Ennél „jobb” érzés nincs: gyanútlanul vonultok a homokos parton, majd egy pillanatra nem néztek a lábatok elé, és akkor GÖDÖR. Majdhogynem kibicsaklik a lábatok. Ezután lesz csak igazán jó úszni…

A szemkiesős fiúk

Igen, tudjuk… nem mindig van alkalom megbámulni a csajokat. Na de muszáj ezt ennyire feltűnően és pont akkor, amikor a srácok barátnői is ott vannak?

Objektum doboz

A túl sokat mutató nénik és bácsik

Én tényleg nem akarom őket bántani, de vannak köztük olyanok, akik túlságosan sokat mutatnak meg magukból. Volt egy nagyon rossz élményem: egy bácsi feltett lábakkal napozott, de túlságosan bő volt a fürdőgatyája. Azóta sem hevertem ki azt a pillanatot…

A párok, akik majdnem fürdőruhában csinálják

Emberek… a strandon általában vannak gyerekek is!

Objektum doboz

A csajok, akik tanga bikiniben feszítenek, álljon az akárhogyan

Vagy még rosszabb: kb. egy tangánál is kisebb alsó van rajtuk.

A mindig, minden körülmények között feszítő srácok

A nagy izomkolosszusok addig nem fújják ki a levegőt, amíg el nem mennek mellettetek.

Ugye ismerősek?

Ajánlott cikkek