Egyéb kategória

Ő a legmenőbb apuka! Nézzétek, hogy utánozta le tinilányát!

Sok apuka imád játszani, cukiskodni és szórakozni a kislányával, most itt az új jó fej apa, aki tinilánya sminkelési tippjeit alkalmazva készített magáról vicces szelfiket!

vous - 2016.08.08.
Ő a legmenőbb apuka! Nézzétek, hogy utánozta le tinilányát!

Írtunk már nektek megható apa-lánya esküvős pillanatokról, olyan közös programokról, mint a hajfonás, vagy tetkókról, amik láttán tuti, hogy ti is elérzékenyültök.

A legújabb szenzáció viszont egy olyan apuka, aki 17 éves tinédzser lánya sminkjét készítette el magának, amit meg is osztott a Twitteren. A képek villámgyorsan körbejárták az internetet, rengetegen felfigyeltek rá, úgyhogy ami biztos: jelenleg a kaliforniai Gisela Villa apukája a legmenőbb!

Természetesen a tini az Instagramon és a Snapchaten is megosztotta az apukája képeit, amin láthatjátok, hogy milyen tökéletes és precíz make upot kapott. 

Objektum doboz

Az biztos, hogy ezzel az akcióval a feltörkevő sminkes Gisela is nagyobb „hírnévre” tett szert, de valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy apukája fotói ennyi emberhez eljutnak.

Azért a lány saját képeinél is érdemes időzni kicsit, mert valóban tehetségesnek bizonyul, és gyönyörű sminkeket készít magának, így pedig nem meglepő, hogy tökéletes tippekkel tudta irányítani apját sminkelés közben!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek hogy tetszenek a Villa család sminkjei?

Címkék: #apuka #menő #smink
Ajánlott cikkek