Egyéb kategória

Szuperlaktató reggelik, amelyek után karcsú lesz a vacsorátok

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy az egészséges életmód alapja az egészséges étrend, ami napi ötszöri étkezésből áll. Az ötszöri alkalom első állomása pedig egy egészséges, laktató reggeli.

vous - 2016.08.14.
Szuperlaktató reggelik, amelyek után karcsú lesz a vacsorátok

Egy dietetikus is beszélt már a VOUS-lányokkal arról, hogy hogyan kellene egészségesen étkezniük, és hát voltak jócskán észrevételei, amikor ránézett az étrendjükre. Jótanácsait itt elolvashatjátok. A lényeg azonban az, hogy a reggelitek tartalmazzon rostot, lassan felszívódó szénhidrátot, hogy legyen energiátok délelőtt az ebédig. Jó, jó, bólogattok, de a teljes kiőrlésű kenyér és a zabkása már kicsit uncsi, kéne valami más, ráadásul ez utóbbit nem is szeretitek nagyon. Nos, két jó hírem is van. Az egyik, hogy ezzel a módszerrel tuti megszeretitek a zabkását, a másik, hogy van egy csomó variáció reggelire, és ezeket nem is tartom titokban.

21 nap logó fehér

Ismerjétek meg a 21 napot, ami alatt megváltozik az életetek!

Vannak országok, ahol 21 éves korukban válnak az emberek hivatalosan nagykorúvá. Vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy a lélek súlya 21 gramm. Itt nálunk, a VOUS-nál a 21 ezen a nyáron valami teljesen mást jelent: a nagy nyári tervünk az, hogy 21 nap alatt megváltoztassuk az életeteket.

Miért pont 21 nap? Az ide kattintva kiderül!

Pirítós avokádóval és főtt tojással

Az avokádó pirítóssal bőségesen tartalmaz rostot és egészséges zsírokat, így a vércukorszinteteket hosszan stabilan tartja, így nem tör rátok a hirtelen farkaséhség. Egyetek hozzá főtt tojást is, így ez a pár gramm fehérje is segít elnyomni az éhséget, a tojássárgája pedig egy igazi tápanyagbomba a szervezeteteknek. Még több avokádós receptért ide kattintsatok!

Objektum doboz

Diós finomság

Ha nagyon édesszájúak vagytok, reggel bűnözhettek egy kicsit egészséges nasival. Ez az édesség ugyanis nem dobja meg hirtelen a vércukorszinteteket és zuhan le utána, ami sóvárgást vált ki, hanem nyugodtan ehetitek. Keverjétek össze a diót forgácsolt mandulával, darált dióval, chiamaggal, lenmaggal és egy maroknyi pekándióval. Keverjétek be mandulaolajjal, szórjátok meg némi édesítőszerrel, és ezt a masszát kenjétek bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Süssétek aranybarnára, majd zsírszegény joghurttal egyétek.

Füstölt lazacos, avokádós szendvics 

Helyezzetek füstölt lazacot egy avokádókrémmel megkent teljes kiőrlésű pirítósra. Ez egy tökéletes alternatívája bármelyik földi jóval töltött bolti bagettnek. 

Sült tojással töltött avokádó 

Igen, ez pont olyan jól néz ki, amilyennek hangzik, és még finom is. Az avokádót vágjátok ketté, szedjétek ki a magját, és a helyére üssetek fel egy tojást. Paradicsommal, fűszernövényekkel ízesítsétek, majd zsupsz be a sütőbe, míg a tojás meg nem dermed. Álomreggeli mesterfokon, és pápá, farkaséhség!

Objektum doboz

Fehérjeturmix 

Ha nem vagytok reggelizős típusok, mert bizony van, aki ilyenkor rá se bír nézni szilárd kajára, akkor igyatok turmixot. A fehérjeport keverjétek össze mandulatejjel, tegyetek hozzá gyümölcsöket, és már ihatjátok is!

Gabonapehely mandulatejjel és eperrel 

Ha megszállottjai vagytok a gabonapehelynek, akkor olykor bevállalhatjátok mandulatejjel és eperrel. 

Még több tippet a Women'sHealth oldalán találtok!

Ajánlott cikkek