Egyéb kategória

Bella Hadid hatalmasat esett a Michael Kors-divatbemutatón

Bella Hadid a Michael Kors-divatbemutatón vonult, amikor a gravitációs erő legyőzte. Eddig elég cikis sztorinak indul, de a modell eséséről mégsem úgy beszélnek, hogy mekkora égés volt.

vous - 2016.09.15.
Bella Hadid hatalmasat esett a Michael Kors-divatbemutatón

Kiderült, Bella Hadid vérbeli profi. Egyrészt azért, mert a New Yorki-i divathéten, a Michael Kors-bemutatón annyira gyönyörű volt, hogy mindenkit elvarázsolt, másrészt pedig senki sem esik el olyan előkelően, mint ő. Igen, sajnos Balla Hadiddal is megtörtént a modellek rémálma, hatalmasat esett a kifutón. 

Szerencsére Bella nem szívta mellre a borulást, ami sokat segített abban, hogy mások se gúnnyal beszéljenek róla. Instagram-oldára feltöltött egy kisvideót a bemutatóról, amiben emojikkal csupán ennyit írt: 

Másodpercekkel az esés előtt

Objektum doboz

Így kell ezt csinálni!

bella hadid

Bella Hadid bugyitapaszban vonult a cannes-i vörös szőnyegen

Bella Hadid is megjelent Cannes-ban, de úgy, ahogy még senki az idei filmfesztiválon. Ő viselte eddig a legmerészebb ruhát, ráadásul úgy tűnik, a fehérneműt is otthon hagyta. A 19 éves Bella Hadid, Gigi Hadid húga, nem szégyenlősködött a 69. cannes-i filmfesztiválon. Egy tűzpiros, mélyen dekoltált, merészen felsliccelt Alexandre Vauthier ruhát viselt, amihez melltartót biztosan nem, de úgy tűnik, bugyit sem húzott.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek