Egyéb kategória

4 dolog, amit a nők csak szingliként tanulhatnak meg

A szingliség legalább annyira pozitívan hat az ember személyiségére, mint a párkapcsolati lét. Oké, ez így elsőre lehet, hogy túlzásnak hangzik, de amint átvészelitek a szakítás legfájdalmasabb részét, elkezdődhet valami új, amiben szintén van valami jó. Ráadásul nem is egy!

vous - 2016.09.20.
4 dolog, amit a nők csak szingliként tanulhatnak meg

A szingliségtől sokan rettegnek, és úgy gondolnak erre az állapotra, mint az életük végére. Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, kapjátok össze magatok, és most is – mint sokszor máskor – próbáljatok meg pozitívan hozzáállni a kialakult helyzethez. Sokkal több időtök lesz magatokra és az elhanyagolt emberekre!

Higgyétek el, nem is gondolnátok, mennyi mindent köszönhettek az egyedülálló státuszotoknak – és nem, nem a Tinder-randikra gondolok. Ezt a 4 dolgot például minden nő csak akkor tanulja meg, mikor szingli!

1. Rátaláltok önmagatokra

A közös életetek alatt valószínűleg végig párként gondolkoztatok, és minden cselekedetet, gondolatot ehhez igazítottatok. Ezért a közös nézőpontért azonban volt, hogy áldozatot kellett hoznotok, azzal pedig a személyiségetek valamely része sérült vagy épp elveszett. Most viszont nyomás, üljetek le a kanapéra, keressétek elő a rózsaszín köd előtti önmagatokat, és mutassátok be neki az új, szingli éneteket. Ezt követően pedig vonjátok le a tanulságot, hogy mit kell újra megtanultok vagy épp egy életre elfelejtenetek.

Objektum doboz

2. Arra költitek a pénzeteket, amire csak akarjátok

Szeretnétek körbeutazni a világot? Új nyelveket tanulni? Már régóta álmodtok ARRÓL a cipőről, de eddig mindig visszatartott a másik fél mondvacsinált indokokkal? Itt az ideje, hogy mindenki kiszálljon a pénztárcátokból, és egyedül osszátok be a fizetéseteket. Ha véletlenül kiköltekezitek magatokat, legalább utána megtanultok spórolni!

3. Megtanuljátok, milyen fontosak a baráti kapcsolatok

Sajnos egy új szerelemmel nemcsak a józan ész vész el, hanem sokszor a legjobb barátok is, hisz mindig, mindenhol csak a kedvesetekkel akartok lenni. Ha szerencsések vagytok, a legmélyebb baráti kapcsolataitok átvészelik ezt a hullámvölgyet, amennyiben nem, itt a remek alkalom, hogy megtanuljátok értékelni, és ha kell, visszaszerezni őket.

Objektum doboz

4. Ilyenkor döbbentek rá, milyen jó függetlennek lenni

Ha a szingli időszak alatt megtaláljátok és megtartjátok az igazi, független egyéniségeteket, akkor az a következő kapcsolatban csak az előnyötökre válhat. Így ugyanis sokkal érettebbek és stabilabbak lesztek a másikkal szemben is, ami remek egyensúlyt teremthet kettőtök közt. Ugyanakkor fontos, hogy ne nyomjatok el másokat, és ne engedjétek, hogy uralkodni akarjanak felettetek…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.