Világ

Rejtett funkciók a Snapchaten, amit minden lánynak tudnia kell!

A Snapchat az egyik legjobb barátunk. Flörtölhetünk rajta a cuki pasikkal, megoszthatjuk másokkal, hogy milyen szuper kajákat eszünk, és dokumentálhatjuk, hogy mi történik velünk a nap folyamán. Ha ti is szeretitek a Snapchatet, akkor ezeket a rejtett funkciókat muszáj megismernetek!

vous - 2016.09.22.
Rejtett funkciók a Snapchaten, amit minden lánynak tudnia kell!

Több filter egyszerre

Mindenki tudja, hogy a Snapchatnek van a legalkalmasabb kamerája a tökéletes szelfi elkészítéséhez, és szuper filterekkel fel is dobhatjuk az elkészült fotót. De hogyan használjunk többet egyszerre? Miután kiválasztottátok az egyiket, tartsátok az ujjatokat a képernyőn és folytassátok a húzogatást. Több filter fog megjelenni, így használhatjátok az összeset!

Régebbi fotók feltöltése

Emlékeztek arra a szuper fotóra, amit a múlt héten lőttetek? Hát persze, hogy emlékeztek, de azt a sima mobilkamerával csináltátok, ezért senki más nem láthatta. Egészen mostanáig! Használjátok a képernyőn lévő kis kört, ami a nagy kör alatt található. (Ezzel készítitek a snap-fotókat.) Így kiválaszthatjátok a képet, amihez ugyanúgy hozzáadhattok szöveget vagy emojikat. Aztán már csak meg kell osztanotok, hogy irigykedjen a világ!

Objektum doboz

Szöveg színének megváltoztatása

Szuper színes feliratokat is készíthetünk, ha tudjuk, hogyan kell! Például megváltoztathatjuk a színét. Csak írjátok le, amit szeretnétek, aztán nyomjátok meg a T betűt a képernyő tetején. Így feldob egy színskálát, amiből kiválaszthatjátok a számotokra megfelelőt.

Barátok kategóriába sorolása

Ezt a funkciót csak tényleg nagyon kevesen ismerik, ezért ha ezt a titkot tudjátok, már büszkén nevezhetitek magatokat Snapchat-szakértőknek! Menjetek a beállításokhoz, utána válasszátok a Manage, majd a Friend Emojis lehetőséget. Itt különböző kategóriákba sorolhatjátok az ismerőseiteket a BFF-től az új barátig. És a legjobb az egészben, hogy így a nevük mellett különböző emojik jelennek majd meg!

Trófeagyűjtés

Tudtátok, hogy azzal, hogy képeket küldözgettek, trófeákat is nyerhettek? Jó, nem igaziakat, de Snapchat-trófeákat, amik már majdnem annyira királyok! Csak kattintsatok felül a szellemre, aztán legfelül a kis trófeára, így láthatjátok, mennyit gyűjtöttetek össze eddig. Akár versenyezhettek is a barátaitokkal, hogy kinek lesz meg először mind.

Objektum doboz

Mozgó emojik

Ez a kedvencünk! Az új frissítés óta az emojik is aktív részei lehetnek a videóitoknak. Csak tartsátok egy személyen vagy egy helyen a kiválasztott emojit, aztán engedjétek el. Így egész végig vele együtt fog mozogni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek