Egyéb kategória

OMG! Ez tényleg egy kutya kartondobozba öltöztetve!

Bár Magyarországon annyira nem elterjedt a halloween ünneplése, azért már itthon is egyre többen bújnak jelmezbe október végén. Viszont a világ más tájain nem csak az emberek, az állatok is jelmezt öltenek. Csak egy kreatív gazdi kell hozzá.

vous - 2016.10.20.
OMG! Ez tényleg egy kutya kartondobozba öltöztetve!

A kutyusokat nem lehet nem imádni. Olyan édesek, hogy egyszerűen meg tudnám zabálni őket, főleg Marnie-t, a ferde fejű kiskutyust. Megmutattam már nektek a négylábúak Rómeó és Júliáját, most pedig egy olyan kutyust szeretnék bemutatni nektek, akinek rettentő kreatív gazdija van. És szemmel láthatóan a kicsi eb is imádja, amit vele csinálnak. (Már csak abban reménykedem, hogy az én kutyám is díjazni fogja, ha beöltöztetem majd halloweenre.) 

Bármilyen oldalra felmegyek, egyből a kutyás sztorikon áll meg a szemem elsőként. Az Elit Daily oldalát nézegetve pedig egyből szembejött velem egy aprócska fehér cuki kutyus, aki kartondoboz jelmeze mögül mosolygott vissza rám. Egy japán nő ugyanis úgy gondolta, miért maradna ki a jelmezes mókából hűséges társa! Fogott egy kartonpapírt, és elkezdte az ötletek gyártását.

Annyit szerintem bizonyos a képekből ítélve, hogy ez a csivava igazi fotómodell, és szeretne még több jelmezt felpróbálni!

Forrás:
http://elitedaily.com

Forrás:
http://elitedaily.com

Forrás:
http://elitedaily.com

Ha még több képet szeretnétek látni erről az ennivaló kutyusról, akkor itt megtaláljátok őket!

Ragadjatok ti is kartonpapírt, és öltöztessétek be négylábúitokat!

Ajánlott cikkek