Egyéb kategória

Gáspár Laci: „Én felmondok!” – Hatalmas feszültség az X-Faktor színpadán

Az előválogató után a tábor következett, ahol a továbbjutóknak a mentorházba jutás volt a tét. Voltak olyanok, akik ismét levették a lábukról a mentorokat, de voltak olyanok is, akik sajnos nagy csalódást okoztak...

vous - 2016.10.22.
Gáspár Laci: „Én felmondok!” – Hatalmas feszültség az X-Faktor színpadán

A tábor első felében a versenyzőknek csapatokban kellett bizonyítaniuk, a zenekaroknak pedig feldolgozásokat kellett előadniuk.A hangulat a táborban koránt sem volt olyan felszabadult, mint az előválogatón, sokkal inkább a feszültség volt a jellemző. Gáspár Laci úgy fogalmazott, olyan, mintha a versenyzők a vágóhídra mennének, pedig az éneklésnek pont az örömről kéne szólnia. Tóth Gabi pedig úgy érzi, a legtöbb versenyző csupán egy kegyelemkettessel jutott tovább a mentorházba. A tábor első fordulója után kiderült az is, melyik mentor kiket mentorálhat.

x-faktor tábor mentor

Kiderült, melyik mentor kiket mentorálhat

Az X-Faktor előválogatója lezajlott, így a továbbjutóknak most a táborban kellett bizonyítaniuk, ahol végre kiderült az is, hogy melyik mentor kiket mentorálhat! Mindegyik mentor örült annak a kategóriának, amit a nézők megszavaztak neki, a de a legboldogabb talán Tóth Gabi volt.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

A tábor második fordulójában a mentoroknak külön-külön kellett eldöntenie azt, hogy a saját kategóriájukból kiket visznek tovább a mentorházba, és hogy kikben van meg az a bizonyos X-faktor. Ebben az adásban Gáspár Lacinak kellett összeállítania a csapatát, ami nem ment könnyen. Mikor el kellett döntenie, hogy ki legyen az utolsó továbbjutó, felállt székéből, és kivonult a stúdióból. Végül Gyöngyi néni helyett Esztert választotta, így ő mehet tovább a mentorházba.

Íme a továbbjutók:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek