Lélek

„Nem szeretném átverni, és elcseszni ezt az egészet” – megható pasivallomások

Hogy kik számomra a nagybetűs FÉRFIAK? A most következő pasik. Ő azok, akik nem akarják megcsalni a barátnőjüket, és ezt vállalják is!

vous - 2016.10.23.
„Nem szeretném átverni, és elcseszni ezt az egészet” – megható pasivallomások

Elmondom, hogy néz ki számomra egy párkapcsolat: ÖSSZHANG + BIZALOM + PLUSZ EGY KIS SZENVEDÉLY. De vannak helyzetek, amikor a bizalom elvész. Számomra akkor már menthetetlen a dolog. Főleg egy megcsalás után. Ott már semmi sem hozhatja vissza a régi hűséget, hiszen bennünk van a félelem: mi lesz, ha újra megteszi?

Éppen ezért volt olyan szívmelengető olvasni az Elit Dailyn pasik őszinte vallomásait, amik minden nő számára visszaadják a reményt. Ők ugyanis hiába élnek párkapcsolatban, nem éreznek késztetést arra, hogy megcsalják párjukat. Pedig lenne rá alkalmuk. Ez bizonyítja azt, hogy tényleg boldog párkapcsolatban élnek, ezt már a tudomány is megmondta.

Most pedig átadom a szót nekik.

„Láttam szétesni kapcsolatokat”

Az elmúlt öt évben három barátom is elvált. Bár csak az egyikük csalta meg a párját, akkor is láttam a kapcsolatukat szétesni. Ezért elhatároztam, hogy mindig törekedni fogok arra, hogy próbáljam megmenteni a kapcsolataimat, és ne a megcsalást válasszam. A válás utáni rész nem olyan boldog, mint amilyennek tűnik.

– Jonny

Objektum doboz

„Megvan, amit szerettem volna”

Egyszerűen nem fér a fejembe a megcsalás. Természetesen megnézem az utcán a lányokat, de a barátnőmmel minden megvan, amit szerettem volna. Megvan közöttünk a bizalom, a szórakozás, és minden, amit szerettem volna. Nem szeretném átverni, és elcseszni ezt az egészet.

– Carlos

Objektum doboz

„Elveszettnek érezném magam”

Amikor összeházasodunk, hűséget fogadunk egymásnak. Ha megcsalnám, úgy érezném, elvesztettem valamit. A feleségem pedig egyből tudná, hogy mi történt.

– Craig

Objektum doboz

„Megcsináltam már”

A feleségem előtt minden egyes barátnőmet megcsaltam. De őt soha. Két éve vagyunk házasok, de őszintén bevallom, nála soha nem érzem a kísértést, hogy megcsaljam. Amit a múltban tettem, pont az döbbentett rá a dolgokra.

– Don

Objektum doboz

Szerintünk ők az igazi férfiak, akik megtehetnék, de nem teszik!

Ám ha mégis megtörténik veletek, akkor is fel a fejjel, lányok, furcsa, de bizony azért a megcsalásnak is vannak előnyei!

Ajánlott cikkek