Egyéb kategória

Kicsúfolták a bőrszíne miatt a lányt, mára híres modell lett

Khoudia Diop még csak 19 éves, de máris sikerült megértenie az élet egyik legnagyobb igazságát: attól leszel különleges, ha kitűnsz a tömegből. A fiatal lányból ugyanis folyton gúnyt űztek a bőrszíne miatt, de bebizonyította az embereknek, hogy hatalmasat tévednek!

vous - 2016.10.25.
Kicsúfolták a bőrszíne miatt a lányt, mára híres modell lett

Noha Khoudia ma már profi modellként dolgozik, az élete nem mindig csak a csillogásból állt. Hosszú éveken át ugyanis az emberek gúnyt űztek a külsejéből, méghozzá azért, mert sötétebb bőrrel született. Olyan beceneveket találtak ki neki, mint az „éjszaka szülötte” vagy „sötétke”, és sosem gondoltak bele abba, ezzel mennyire megbántják a lányt.

Objektum doboz

„Ahogy felnőttem, képes voltam napról napra jobban szeretni magam, és megtanultam, hogy nem szabad odafigyelni a negatív emberekre” – árulta el egy interjúban a Daily Mailnek.

Ma pedig a lány gúnynevek helyett a „melanin istennő” elnevezést szerezte meg magának, és profi modellként egyre több márka érdeklődését kelti fel. Ha pedig épp nem dolgozik, szabadidejében igyekszik minél inkább elterjeszteni a pozitív gondolkodást, és minél többször elmondani a többi sötét bőrű lánynak, hogy nem attól lesznek gyönyörűek, ha beleolvadnak a tömegbe.  

Objektum doboz

„Szeretném, ha tudnák, hogy bármire képesek, és bármi lehet belőlük.”

Objektum doboz

Objektum doboz

A dolog pedig egész jól halad, tekintve, hogy már 250.000 Instagram-követője van, a szám pedig folyamatosan növekszik.

Ajánlott cikkek