Egyéb kategória

Amikor a barátotok lesz a szerelmetek – garantáltan megéri

Egyik randi a másik után, viszonylag ismeretlen emberek, aprócska flörtök. De mi van akkor, ha átugorjuk az ismerkedős részt, amikor megtaláljuk a szerelmet, mert már ismerjük a másikat?

vous - 2016.11.01.
Amikor a barátotok lesz a szerelmetek – garantáltan megéri

Manapság már minden és mindenki azon dolgozik, hogy a számunkra megfelelő ember mellett kössünk ki. Ott a Tinder, a közösségi oldalak, a társkereső oldalak… De mi van akkor, ha kihagyjuk az ismerkedős fázist? Vagyis nem teljesen, hiszen már egyszer megismerkedtünk.

Nem teljesen az én műfajom, hogy társkereső oldalakon találjam meg a páromat, de szerencsére egy ideje már nincs szükségem tippekre se, hogyan kapjak több üzenetet a Tinderen. Megtaláltam azt, aki mellett jól érzem magam.

De bizony kicsit furcsa volt a mi helyzetünk. Már egy ideje ismertük egymást, többé-kevésbé öt éve tartottuk egymással a kapcsolatot. Már az első találkozásnál feltűnt, mennyire rokonszenves, de akkor másképp alakultak a dolgok. Aztán pár év elteltével egyre többet beszélgettünk és a vége az lett, hogy összejöttünk. 

Bizony, mi próbáljuk nap mint nap bebizonyítani, hogy barátságból igenis lehet szerelem, és nem szabad ilyenkor sem megijedni. Most be is mutatom nektek, hogy az ilyen kapcsolatnak milyen a napos oldala.

Nincsenek kínos csendek vagy kérdések az első randikon

Minden első randinál eljön az a pillanat, amikor már nem tudtok mit kérdezni a másiktól és kicsit kínos lesz a csend. Na, itt ilyen nincsen. Mivel ismeritek a másikat, szinte bármiről tudtok beszélgetni. Még az időjárás témakör is kevésbé kínos.

Objektum doboz

Tudjátok, hogy mit szeret a másik

Ismeritek már annyira a másikat, hogy tudjátok, mi az a kérdés, amit inkább hanyagolni kell, mert csak régi sebeket tép fel, vagy éppen meg tudjátok lepni valami kis aprósággal, aminek garantáltan örülni fog. (Engem a pasim egy termosz teával lepett meg, mert tudta, hogy imádom.)

Objektum doboz

A sötét múlt nem is annyira sötét egy barátság szemén át nézve

Ismer titeket, tud a múltatokról, hogy kivel voltatok, miket csináltatok. Egy újonnan szerzett pasi nem biztos, hogy megérti a múltat, de egy olyan ember, akivel már a szerelem előtt is jóban voltatok, elfogadja és együtt nevet veletek a baklövéseiteken.

Objektum doboz

Bemutatni a szülőknek? Sima ügy!

Mivel már a szülők is ismerik nagyjából a választott párunkat, kevésbé lesz kínos az első hivatalos találkozásuk. Lehet, hogy nem találkoztak egymással akkor, amikor még csak barátok voltatok, de hallottak már róla, és az olyan, mintha félig már találkoztak is volna.

Objektum doboz

Szerintem bár lehet barátság fiú és lány között, ha egy komolyabb szintre lép a kapcsolat az sokkal, de sokkal jobb!

Ajánlott cikkek