gorogdinnye-gyumolcs-trend

Ezek lesznek 2017 legnagyobb kajatrendjei

Minden évnek megvannak a legnépszerűbb ételei, de az újdonságok előbb-utóbb letaszítják őket a trónról, és ez 2017-ben sem lesz másképp. Egy felmérés során kiderítették, milyen kajatrendekre érdemes felkészülni a következő évben!

Idén is voltak olyan ételek, amikről korábban keveset hallottunk, aztán hirtelen berobbantak, és mindenki meg akarta őket kóstolni. Ilyen volt például a churros, ami egy isteni spanyol édesség, és persze a chiamag, ami gyorsan az egészséges étrend részévé vált. És a The Guardians szerint már itt is vannak a trónkövetelők!

Amit enni-inni fogunk 2017-ben

Polinéz kaja: A brit felmérés szerint jövőre a hawaii halas saláta lesz az egyik kedvenc! Ez lényegében nyers halból áll, amit citromos, szójás és szezámos pácban forgatnak meg.

Objektum doboz

Zöldséges joghurt: Már kísérleteznek olyan joghurtokkal, amik nem barackos, epres vagy málnás ízben készülnek, hanem zöldséges verzióban. Hamarosan akár répás, paradicsomos vagy édesburgonyás finomságokat kóstolhattok meg.

Objektum doboz

Görögdinnye-dzsúsz: Ez az ital kicsit olyan, mintha szívószálat tennétek egy görögdinnyébe, és úgy innátok, annyi különbséggel, hogy egy kis citrommal is megbolondítják.

Objektum doboz

Előkészített kaja: Egyre népszerűbbek lesznek azok a gourmet-ételek, amiknek a hozzávalóit már előre lemérték és becsomagolták, nektek pedig csak meg kell venni, és otthon megfőzni. Kicsit olyan ez, mint amikor összerakjátok az IKEA bútorokat, csak itt ételekkel dolgoztok.

Objektum doboz