Egyéb kategória

Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van

A hír igaz: Jennifer Lawrence-nek új pasija van! Már bő egy hete megy a pletyka, hogy Jen a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky karjaiban talált meg a boldogásgot, ami úgy tűnik, be is igazolódott. 

vous - 2016.11.05.
Már tuti: Jennifer Lawrence-nek újra híres szerelme van

Jennifer Lawrence, Oscar-díjas színésznő éppen az új filmjét promózza, a Passengerst, ami az ajánló alapján elég ütősnek tűnik. Egy kis kitérő, de lessétek meg, tényleg jó lesz:

Objektum doboz

Filmbeli partnere a jóképű Chris Pratt, aki bár házas, a sajtó mégis összeboronálta Jennel. Ennek a pletykának azonban semmi alapja, ugyanis a fiatal színésznő a 47 éves filmrendező Darren Aronofskyval jár. Aronofsky olyan filmeket jegyez, mint a Fekete hattyú, a Noé vagy a Rekviem egy álomért című film. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy exfelesége nem más, mint Rachel Weisz, akivel egy közös gyermekük született. Na, nem kell szerelmi háromszögre gondolnotok, azóta Rachel is megtalálta a boldogságot, 2011-ben feleségül ment Daniel „nem leszek többet James Bond, csak ha eleget fizettek” Craighez. 

De vissza az újdonsült szerelmesekhez!

Úgy tűnik, az ifjú szerelmespár nem szégyenlősködik, és nem titkolja szerelmét, ugyanis romantikázás közben fotózták le őket New York utcáin. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 Azért az elég meglepő, hogy a 26 éves Jennifer egy jóval idősebb férfit választott magának, hiszen eddig nem ezt szoktuk meg tőle, sőt, kifejezetten jó ízléssel válogatta a pasijait. Gondoljatok csak a Coldplay énekesére, Chris Martinra, vagy a szuperszexi színészre, Nicholas Houltra, akivel az X-Men-filmekben is szerelmespárt játszottak.

Ez van, Jen és Aronofsky a fotók alapján igazán boldognak tűnnek, és hát csak ez számít, nem igaz? Azért szavazzatok! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek