Egyéb kategória

Imádni fogjátok: szupertrendi hajat csinál a fejhallgató

Ha fejhallgatós lányok vagytok, tuti, hogy bosszankodtatok már azon, hogy a fejhallgató tönkretette a sérótokat. Mert ha épp frissen mosott, kiengedett hajra teszitek rá, semmi para, azonban, ha gondosan „összeeszkábált” hajra akarjátok rátenni, hát... ne akarjátok rátenni. De mától minden megváltozik. 

vous - 2016.11.14.
Imádni fogjátok: szupertrendi hajat csinál a fejhallgató

Létezik ugyanis a fejhallgatós haj, ami nemhogy szétrombolná a szuper sérót, egyenesen a fejhallgató csinál nekünk trendi hajat. Riawna Capri, a sztárok egyik kedvenc fodrásza az amerikai ELLE-nek elárult egy igazán szuper trükköt. Ahogy mondja, a legtöbbb híresség ezt a furfangot alkalmazza, ha egy hosszú repülőutat „végigfejhallgatózik”. A reptéren ugyanis sok-sok fotós várja őket, így a tökéletes haj elvárás.

A választékotokat hajtsátok az ellenkező oldalra, majd helyezzétek fel a fejhallgatót. Ezután válasszátok ketté a hajatokat, majd csavarjátok fel, és egy hullámcsattal rögzítsétek két oldalt. Kész is a fejhallgatós frizura. Ha már meguntátok a zenélést, bontsátok ki a hajatokat, és a választék is kerüljön a megfelelő oldalra. Ez garantálja majd a dús hatást, a csavarok pedig a laza hullámokért felelnek. 

Objektum doboz

Szerintem zseniális ötlet! 

Ajánlott cikkek