lany-asztal-hatarido-naplo-munka

Ti beszereztétek már a 2017-es határidőnaplótokat? Van választék!

Mindjárt itt az év vége, ami azt jelenti, hogy nemcsak az év utolsó napjához érkezünk el, hanem a határidőnaplótok utolsó lapjához is.

Ez pedig végzetes olyasvalaki számára, aki képtelen az idejét olyan felületen karbantartani, mint a Google Naptár, bármilyen szörnyen is hangzik ez egy olyan világban, ahol szinte minden a nullák és egyesek világában zajlik már. Szóval, most, hogy a novembernek mindjárt vége, ideje egy szép, személyre szabott haráridőnaplót beszereznetek, mert januárban arra kelni, hogy nincs a december után újabb hónap, borzasztó.

Választék pedig van dögivel, kezdve a régies hatású, bőrkötéses verzióktól a csajos, púderszínű darabokig. A minimalista stílus kedvelői és az idézetek imádói se maradnak hoppon, mint ahogyan a természet jegyében élők és az akvarellimádók sem. Nézzétek csak, milyen csodaszép darabok vannak!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Külön kedvenc nálam a scrapbook-határidőnapló, ahol tényleg személyre szabhatjátok a saját naplótokat: ti választhatjátok ki a színeket, a matricákat, háttérképeket, kapcsokat. Vagdoshattok, címkézhettek, ragaszthattok, így biztosra vehetitek, hogy örömmel nyitjátok majd ki, és abban is biztosak lehettek, hogy nem lesz még egy ugyanolyan határidőnapló, mint a tiétek!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz