Egyéb kategória

Szívszorító dolog miatt hozta előre az esküvőjét ez a pár

Egy esküvő mindig a párról szól. Ők vannak a középpontban és minden szempár rájuk szegeződik. A most következő esküvő azonban más volt. Itt a vőlegény édesanyja is nagy szerepet kapott.

vous - 2016.12.08.
Szívszorító dolog miatt hozta előre az esküvőjét ez a pár

Ki ne szeretné, hogy a nagy napon ott álljanak mellette a szülei? Ám ez nem mindig megy ilyen könnyen. Tyler és szerelme már kitűzték a nagy nap időpontját, mikor kiderült, a srác édesanyja rákos, rááadásul az utolsó stádiumban van – írja a Woman's Day. A vőlegény ezért inkább minden megváltoztatta a tervüket, amikor megkérte menyasszonyát, hogy esküdjenek meg hamarabb. A párja persze azonnal igent mondott rá, hogy anyósa ott tudjon lenni a nagy napjukon.

Forrás:
http://reginaasthephotographer.com

Tyler anyukája, Dot otthoni ellátásban részesül, az esküvő napján mentőautóval hozták a helyszínre és végig egy bőrfotelban ült. Elárulta, hogy minden egyes nap harcolt azért, hogy életben maradjon, mert tudta, közeledik a nagy nap. És nem kívánhatott volna annál szebb képet, mint amikor a fia először meglátta a feleségét.

Forrás:
http://reginaasthephotographer.com
Objektum doboz

Ez az a pillanat, amikor nagyon is ér elézékenyülni és elhasználni egy csomag papír zsebkendőt, hogy felitassuk a könnyeinket.

Ajánlott cikkek