Egyéb kategória

A világ egyik legcukibb férje: álomszobát épített feleségének a régi gardróbból

Az utóbbi időben annyi statisztikát és rémtörténetet lehet hallani a válásokról, hogy bármennyi romantikus filmet is nézünk meg, egy kicsit elveszíti ez az egész a varázsát. De szerencsére akadnak olyan történetek, amik bebizonyítják: igaz szerelem tényleg létezik!

vous - 2016.12.13.
A világ egyik legcukibb férje: álomszobát épített feleségének a régi gardróbból

A legédesebb férj díját határozottan az a pasi kapta meg, aki néhány napja egy kicsit újraértelmezte az adventi naptár fogalmát, és egy hatalmas kalendáriumot készített feleségének. Persze minden ablak mögött ajándék rejtőzött, például sálak és cipők.

Bár ezt tényleg lehetetlen felülmúlni, egy srác megpróbálkozott a dologgal, és elrabolta vele a szívünket! Feleségének, aki egyszerre háromgyerekes anya és nővér egy kórházban, nem sok ideje jut saját magára. Így amikor megemlítette, milyen klassz lenne egy saját kis hely, ahol össze tudna készülődni, férjének rögtön támadt egy ötlete. Nem sokkal később pedig meglepte szerelmét azzal, hogy az egyik gardróbot álomszobává alakította át. Majdnem szó szerint! Bár sok hely nincs benn, a rózsaszín-bézs árnyalattól, a szőrmés pufftól és a Flawless felirattól az egész úgy néz ki, mint egy hercegnő szobája!

Objektum doboz

Egyszerűen imádjuk az ilyen történeteket!

Ajánlott cikkek