joy vous fejlec_nagy

4 beszélgetés, amin túl kell esni, mielőtt összeházasodtok a pasival

Vannak dolgok, amiket érdemes letisztázni még azelőtt, hogy összekötnétek valakivel az életeteket, hogy kiegyensúlyozott és boldog házasságban élhessetek az idők végezetéig!

Szex

Igen, a szexről beszélni kell, akkor is, ha már régóta csináljátok együtt. Talán van pár olyan szabály, amit még nem fektettetek le: mik a tabuk, meddig mehettek el? De az is fontos, hogy kinek mennyire van rá szüksége, hiszen valakinek elég heti egy, míg más naponta többször akar szeretkezni!

Pénz

Annyi kérdés felmerülhet, hogy hihetetlen!

Mostantól közös kasszán lesztek? Hogy osztjátok meg a kiadásokat? Ki keresi a többet? Lesz havi büdzsé? Kap valamelyikőtök év végi bónuszt? Azt mire költitek?

A saját tulajdonokat megosztjátok, vagy minden marad azé, akié eredetileg? Szeretnétek spórolni valamire, vagy egyelőre inkább ezzel nem foglalkoztok? Érdemes mindet megválaszolni!

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!