alvas-lany-no-agy

Ezt az egy dolgot soha ne csináljátok, ha nem tudtok aludni!

Előfordult már veletek, hogy az éjszaka közepén felébredtetek és sehogy sem sikerült visszaaludnotok? Hiába forgolódtatok, mindig a fejetekbe ötlött egy-egy gondolat, ami nem hagyta, hogy álomra hajtsátok a fejeteket. Ilyen esetben egy dolgot soha ne csináljatok!

Nincs is bosszantóbb annál, mikor hajnalban az ágyunkban vergődünk, és akárhogy is próbálkozunk, nem tudunk elaludni - reggel pedig emiatt alig tudunk kikászálódni az ágyból. Ha ti is hasonló helyzetbe kerültök, SOHA ne kezdjetek el tévézni, laptopozni, vagy a telefonotokat nézegetni!

Csak egy csepp parfümben: íme a tökéletes alvás receptje

Nem tudtok aludni, mert folyton jár az agyatok? Így kapcsolhattok ki

Hány órát töltöttünk már ébren az éjszaka közepén csak azért, mert folyamatosan agyaltunk mindenen! Vannak olyan esték, amikor lehetetlennek tűnik kikapcsolni a gondolatokat, de ez alábbi trükkök segíthetnek, hogy ez sikerüljön.

Ide kattintva a teljes cikkel elolvashatjátok!

Ha ugyanis olyan eszközt használtok, ami kék fényt bocsájt ki, akkor éppen azt éritek el, hogy még annyira sem lesztek álmosak, mint amennyire azok voltatok. Ez a fény ugyanis arra ösztönzi a testeteket, hogy éber legyen, akkor is, ha igazából álmosak vagytok - írja a SheFinds.

Szóval ahelyett, hogy megnéznétek még egy részt a sorozatotokból vagy végiggörgetnétek az Instagramot, inkább kezdjetek el olvasni egy jó könyvet, hátha segít abban, hogy szépen, lassan álomba szenderüljetek!

Forrás:
istock.com