Egyéb kategória

Ezek voltak 2016-ban a legsokkolóbb fordulatok a sorozatokban

2016-ban nemcsak szuper sorozatokkal gazdagodtunk, de a régi kedvencek is tartogattak bőven meglepetéseket. Az alábbi fordulatokat sosem fogjuk elfelejteni, sem pedig kiheverni. Vigyázzatok, spoiler-veszély!

vous - 2017.01.01.
Ezek voltak 2016-ban a legsokkolóbb fordulatok a sorozatokban

#5 Szívek szállodája

Mindenki izgatottan várta a Szívek szállodája vadiúj részeit, hiszen már évek teltek el a legutolsó epizód óta. A sorozat pedig tartogatott is magában izgalmakat, de a legnagyobb fordulat egyértelműen a legvégére maradt. Méghozzá amikor Rory bevallotta, hogy babát vár! Ti számítottatok erre a befejezésre?

Objektum doboz

#4 Pretty Little Liars

A PLL legújabb évada tömve volt váratlan pillanatokkal, az egyszer biztos. Már önmagában az meglepő volt, hogy Spencer és Caleb összejöttek, de a legutolsó epizód tartogatta a legnagyobb izgalmakat. Spencert lelőtték, de előtte megtudta, hogy Mary Drake az anyukája, Noel Kahnt lefejezték, és Toby autóbalesetet szenvedett. Csoda, hogy már várjuk az új évadot?

Objektum doboz

#3 Westworld

Az idei év egyik legszuperebb sorozatát sokan a Trónok harca vetélytársaként is emlegetik. És meg tudjuk érteni, miért! Az évadzáróhoz közelítve ugyanis elképesztő fordulatok követték egymást; az egyik legváratlanabb az volt, hogy Bernard valójában nem is ember, sőt, ő a híres Arnold, akiről már annyit hallottunk. De szintén sokkoló volt, amikor megtudtuk, hogy a fekete kalapos ember nem más, mint William, és a sztori valójában két különböző idősíkban játszódott. Szóhoz sem jutottunk!

Objektum doboz

#2 The Walking Dead

Amikor levetítették a sorozat évadzáróját, az internet teljesen megőrült, és mindenki azt próbálta meg kitalálni, Negan, a legnagyobb, leggonoszabb karakter kit ölt meg. Ez az epizód már önmagában is elég sokkoló volt, de a 7. évad legelső része mindent felülmúlt: ekkor derült ki ugyanis, hogy nem egy, hanem két karaktert is kiírtak a sorozatból. Ráadásul két nagy kedvencet, hiszen Glenn már az első epizód óta szerepelt, a vörit pedig laza szövegei miatt imádták a rajongók.

Objektum doboz

#1 Trónok harca

Régóta találgattuk már, vajon Hodor miért nem tud a nevén kívül bármi mást mondani. Mindössze „néhány” év várakozás után aztán kiderült, a jelenet pedig szívszorító volt. Mint azt megtudtuk, az egészről Bran tehetett, aki visszament az időben, és közben belévargolt Hodorba; a két idősík pedig találkozott egymással, és a gyermek Hodor végignézte, ahogy meghal a jövőben. Határozottan az év legsokkolóbb jelenete volt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek