Egyéb kategória

Ez a három cipő a legrosszabb a lábatok egészségének

Nagyon sokszor halljuk nagymamáinktól, édesanyánktól, hogy ne viseljünk annyit magas sarkú cipőt, mert tönkretesszük a lábunkat. Bár az esetek 99%-ában őseinknek mindig igaza van, a cipőviselési szokásokban ne hallgassunk rájuk! Nem a magas sarkú cipővel tesszük a legrosszabbat a lábunkkal! Talán épp ellenkezőleg!

vous - 2017.01.03.
Ez a három cipő a legrosszabb a lábatok egészségének

Ezek a legrosszabb cipők a lábatoknak!

Balerinacipők – flip-flopok 

Mivel ezeknek a cipőknek rendkívül vékony a talpa, ahogy lépünk, az hajlik a talpunkkal együtt. A legrosszabbak ezek közül azok a darabok, amiket konkrétan félbe tudtok hajtani és betenni a (buli)táskába.

Magas sarkú papucsok

Szerencsére ezek a darabok már kimetek a divatból, de ahogy az lenni szokott, tuti, hogy egyszer újra erőre kapnak. PEDIG! Nem túl ajánlatosak mindennapos használatra, mivel a bokátokat nem tartják, csak a lábfejeteket, ellenben magas sarkúak

CIPŐ

#neverforget: felnövésünk cipői, amik egyetlen gardróbból sem hiányozhattak

A cipő sokat elárul a viselőjéről – ez nem kérdés. Viszont gyerekkorunkban nemcsak az ízlésünk határozta meg, hogy mit vettünk fel – hanem a szüleink akarata és a boltok kínálata is. Talán ezért alakult úgy, hogy a nyolcvanas évek vége felé születettek „cipőtörténetében” rengeteg a közös pont. Ha ti is a kilencvenes és kétezres években voltatok tinik, ezekben a lábbelikben biztos magatokra ismertek.

Jó nosztalgiázást ITT!

Flatform

Ez pedig épp az ellenkezője a balerinacipőknek és a flip-flopoknak. Ha ilyen cipőt viseltek, a lábfejetek egyáltalán nem mozog, minden lépés a bokátokat terheli. 

Ha mindenképpen magas sarkú cipőkre vágytok, akkor a legkényelmesebbek és legegészségesebbek a lábatok szempontjából a telitalpú darabok!

Ajánlott cikkek