Egyéb kategória

Egy férfi titokban elvált a feleségétől, és még 20 évig vele maradt – de ezt hogy?!

Nem sok olyan válásról hallottunk eddig, amiben az egyik fél ne tudott volna a dologról, de most ez is megtörtént. Egy nő ugyanis beperelte férjét, mert az elvált tőle – titokban.

vous - 2017.01.10.
Egy férfi titokban elvált a feleségétől, és még 20 évig vele maradt – de ezt hogy?!

Ti mit szólnátok, ha 20 év együtt töltött idő után egyszer csak kiderülne, hogy a férjetek egyébként már rég elvált tőletek? Csak épp nem szólt róla. Egy nő hasonló cipőben jár most, miután kiderült, hogy néhány hónappal a házasságuk után a férfi titokban beadta a válókeresetet, és el is vált tőle – írja a Daily Mail.

magány egyedüllét

„A házasság nem örökké tartó szerződés” – Nők vallottak arról, mit tanultak a szüleik válásából

Van az a mondás, hogy első randin jó rákérdezni a másik fél családi hátterére, mert elvált szülők gyerekével nem jó kezdeni. Miért? Sanszos, hogy az elvált szülők gyereke elköteleződési problémákkal küzd majd, bár ez azért elavult sztereotípia, hiszen a saját fejlődéséért mindenki maga felel. Az viszont biztos, hogy a szülők válása hatással van a gyerekek szerelmi életére. De milyennel?

A kérdésre a választ ITT tudhatjátok meg.

Gondolom, nektek is az az első kérdésetek, hogy ezt mégis hogyan. Hiszen általában két ember aláírása szükséges az ilyen ügyekben. Nos, a trükk itt az volt, hogy a férfi felbérelt két ügyvédet titokban, hogy a Dominikai Köztársaság bíróságán képviseljék őket, noha egyikük sem lakott ott. A válás így elvileg sikeres volt, a férfi pedig ezt követően együtt maradt a nővel, és lett egy közös gyerekük is. A titokra akkor derült fény, amikor nem értettek egyet egy lakás eladásában, és kiderült, hogy a feleségnek nem sok beleszólása van a dologba.

A nő most pereli a férjét, mert állítja, a válás nem volt hivatalos.

Ajánlott cikkek