Egyéb kategória

Megrongálták Mariah Carey csillagát a hírességek sétányán

A Hollywood Walk of Fame olyan utcaszakaszokból áll, ahol a járdákon több ezer csillagot találhattok, rajta híres sztárok neveivel. Mariah Carey nagyjából másfél éve kapta meg a megtiszteltetést, de most valaki összefirkálta az énekesnő csillagát.

vous - 2017.01.11.
Megrongálták Mariah Carey csillagát a hírességek sétányán

Mariah Carey az utóbbi időben nem éppen pozitív dolgok miatt került reflektorfénybe. Már az is kissé furcsa volt, amikor egy házibuliban a vendégeit saját magának öltöztette be, de a szilveszteri koncertje mindent felülmúlt. Biztosan ti is emlékeztek még a kínos bakira, és bár a rajongók között megoszlott a vélemény arról, ki tehet a dologról, Mariah egy időre mégis úgy döntött, hogy a negatív kommentek miatt visszavonul a közösségi médiától.

Az énekesnőt viszont nem igazán hagyják továbblépni a kínos eseményen. Valaki ugyanis Mariah csillagát, ami a Walk of Fame sétányon található, összefirkálta. Pontosabban egy kérdőjelet rajzolt a neve mellé, mintegy utalva arra, hogy a titkos vandál nem ismeri a hírességet. Az üzenet valószínűleg arra utal, hogy Mariah 2013-ban egy interjúban bevallotta, fogalma sincs arról, például kicsoda Jennifer Lopez, majd nemrég azt is elmondta, hogy Ariana Grandét és Demi Lovatót sem ismeri.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.