Egyéb kategória

Ezért imádjuk annyira: Victoria Beckham őszinte levelet írt 18 éves önmagának

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy milyen klassz lenne visszautazni az időben, és ellátni a fiatal énünket pár jó tanáccsal. Bár erre még a sztárok sem képesek, Victoria Beckham azért mégis tollat ragadott, és elárulta, mit mondana 18 éves önmagának. A tanácsait sosem késő megfogadni!

vous - 2017.01.11.
Ezért imádjuk annyira: Victoria Beckham őszinte levelet írt 18 éves önmagának

Az egykori Spice Girl életében minden szuperül alakul, hiszen családjával nagyon közel állnak egymáshoz, a gyerekei pedig egyre jobban megállják a helyüket. Olyannyira, hogy már a legkisebb fia is megkezdte saját énekesi karrierjét! Victoria viszont nem igyekszik megjátszani magát, ha a múltról van szó: akad néhány dolog, amit ő is alaposan megbánt már, a British Vogue-nak írt levelében pedig ezeket is elmesélte.

harper-david-beckham

Így látja szüleit a kis Harper Beckham

A Beckham család legkisebb tagja ismét cukiskodott egyet, és szerencsére édesanyja, Victoria ezt megörökítette a nagyérdemű számára. 

A képet IDE kattintva tudjátok megnézni.

Az egyik legnagyobb dolog, amit Victoria megbánt, az volt, hogy nagyon sokáig tagadta a mellplasztikáját.

„Az a sok év, amíg tagadtam – annyira hülyeség volt. Ez az önbizalomhiány jele. Csak légy büszke arra, amid van.”

Victoria és David már 17 éve házasok, ami nemcsak hollywoodi mértékkel, de egyébként is nagyon hosszú idő. Szerinte ez az erőfeszítéseknek köszönhető, amiket beleadott a kapcsolatukba. „Egy házasságban: legyen türelmed. Ne mondd ki az összes gondolatodat. Legyél megértő. És tarts magad körül egy kis titokzatosságot” – írta, majd hozzátette, hogy a külsőre is oda kell figyelni, legalább egy fésülködésre és fogmosásra mindig jusson idő.

Objektum doboz

Persze a szépségápolás és a divat sem maradt ki a listából; Victoria azt üzente saját magának, hogy hordjon kevesebb sminket, így a bőre is sokkal többet tud levegőzni. A feltűnő, egyedi stílusát cseppet sem bánja, sőt, büszke rá, de azt hozzátette, hogy amikor fiatalkori énje iskolai sportnapra megy, sose viseljen magas sarkút – az edzőcipő ezerszer jobb ötlet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek