Egyéb kategória

Megható levelet írtak a Bush nővérek Malia és Sasha Obamának

Még csak elképzelni sem tudjuk, milyen lehet az élet a Fehér Házban, főleg nyolc éven keresztül, mert hogy az Obama nővérek, Malia és Sasha ennyit időt töltöttek a legendás épületben. Ezt csak az „elnökcsemeték” érthetik, olyanok, mint Barbara Bush és Jenna Bush Hager, akik most egy nyílt levélben adnak tanácsot a január 20-án leköszönő Barack Obama lányainak.

vous - 2017.01.13.
Megható levelet írtak a Bush nővérek Malia és Sasha Obamának

Az egykori amerikai elnök, George W. Bush lányai, Barbara és Jenna egy nyílt levelet írtak a január 20-án a Fehér Házból kiköltöző Barack Obama lányainak, Maliának és Sashának. A Bush nővérek, akiknek édesapjuk közvetlen elődje volt Barack Obamának, igazán szívből jövő tanácsokat adtak az Obama lányoknak, miként hasznosítják a Fehér Házban tölött időt a jövőben, hogyan kezdjenek neki egy teljesen új életnek.

„Malia és Sasha,

Nyolc évvel ezelőtt egy hideg novemberi napon köszöntöttünk titeket a Fehér Ház lépcsőjén. 

Láttuk a szemetekben a megilletődöttséget, ahogy néztétek az új otthonotokat…

Nyolc év alatt rengeteget tettetek, és mennyit láttatok… Figyeltük, ahogy kislányokból lenyűgöző fiatal nővé értek. Egész végig ott voltatok egymásnak, éppen úgy, ahogy mi is.

És most ti is csatlakoztok egy klubhoz (korábbi amerikai elnökök gyerekei), amit igazából sosem akartatok, sosem kértetek… 

Objektum doboz

Vigyétek hát magatokkal az elmúlt nyolc év tapasztalatát, hogy milyen híres szülők árnyékában élni… Végig kellett hallgatnotok, hogy olyan emberek kritizálják a szüleiteket, akik sosem találkoztak velük,

végig ott álltatok a szüleitek mellett, akik nem csak, hogy megmutatták nektek a világot, oda is adták azt. 

Ahogy mindig, ők az életetek következő fejezetében is ott állnak majd mellettetek, ahogy mi is…”

Objektum doboz

A teljes levelet ITT tudjátok elolvasni!

Ajánlott cikkek