Egyéb kategória

Hódítottak a tavaszi trendek a SAG-díj-átadó gála vörös szőnyegén

Néhány héttel ezelőtt beindult a díjátadók szezonja, amit mi bizony tűkön ülve vártunk. Még ki sem hevertük a Golden Globe álomszép ruháit, máris itt a következő élmény: vasárnap este megtelt a SAG Awards vörös szőnyege, ahol a kedvenceink és stylistjaik ezúttal is kitettek magukért. 

vous - 2017.01.30.
Hódítottak a tavaszi trendek a SAG-díj-átadó gála vörös szőnyegén

A fekete az új fekete?

A feltűnő fazonok és színek helyett sok híresség meglepő módon az egyszerűbb megoldások és a fekete szín mellett döntött. És milyen jól tették! Kate Hudson és Emma Stone is ragyogott, csakúgy, mint Octavia Spencer, A számolás joga egyik főszereplője. Sőt, még a villantásairól híres Chrissy Teigen sem esett túlzásba: fekete kosztümruhája alól kivételesen nem kandikált ki semmi. Meglepő, ugye?

Emma Stone

Objektum doboz

Kate Hudson 

Objektum doboz

Octavia Spencer 

Objektum doboz

Chrissy Teigen 

Objektum doboz

Csíkok, csíkok mindenhol 

Azt tudjuk, hogy a csíkok a hétköznapi szettek megmentői lehetnek, de hogy a vörös szőnyegen is ennyire jól mutassanak? Idén többen is a bolondos, színes minta mellett tették le a voksukat, mi pedig imádtuk a végeredményt. Yara Shahidi és Michelle Dockery ruhája egyszerre nőies és játékos, míg Michelle Williams függőlegesen csíkozott ruhája és a hozzátartozó choker egy különlegesebb darab. 

Michelle Dockery

Objektum doboz

Yara Shahidi 

Objektum doboz

Michelle Williams 

Objektum doboz

Naomie Harris 

Objektum doboz

Mayim Bialik  

Objektum doboz

A diszkógömb még mindig menő

Hiába tudtuk le az ünnepeket, a flitterőrület továbbra sem csillapodik. A Trónok harca kedvence, Gwendoline Christie egy tetőtől talpig flitteres overállba bújt, míg Jessie Pimentel egy merész – talán túlságosan – kivágott ruhát választott. Nem titok: a mi szívünk az előbbihez húz! 

Gwendoline Christie

Objektum doboz

 Jessica Pimentel

Objektum doboz

Az igazi Pantone-rajongók

Úgy tűnik, a Pantone színek nemcsak a tavaszi kollekciók közé, de a vörös szőnyegre is beférkőztek. Az év színének választott greenery például Nicole Kidman ruháján köszönt vissza. De nem csak ez volt az egyetlen Pantone szín a SAG-díj-átadón! 2017 további kedvencei, mint például a #lángvörös, a #kankalinsárga vagy a #rózsaszín cickafark is felvonult tegnap este. 

Sophie Turner

Objektum doboz

 Nicole Kidman

Objektum doboz

Sophie Bush 

Objektum doboz

Salma Hayek 

Objektum doboz

pantone színek

Van élet a greeneryn túl is! – Trendi színek, amik miatt tűkön ülve várjuk a tavaszt

Az óriási „sale” feliratú plakátok lassan eltűnnek a kirakatokból, és már a felugró netes hirdetések is egyre ritkábban figyelmeztetnek a januári leárazásokra. A boltok hamarosan végre megtelnek a legújabb tavaszi darabokkal, amik – ha hihetünk az előrejelzéseknek – szuper színeket hoznak majd az életünkbe. Egy korábbi cikkünkben megmutattuk, mi melyik Pantone-színeket várjuk már tűkön ülve

A klasszikus fehér

Voltak, akik maradtak a jól bevált, kifinomult össhatást kölcsönző színeknél. Az Oscar-esélyes Viola Davis és Meryl Streep a hideg hófehér mellett tették le a voksukat, míg a második gyermekét váró Natalie Portman egy törtfehér Dior zsákruhát választott.

Viola Davis 

Objektum doboz

Natalie Portman 

Objektum doboz

Meryl Streep 

Objektum doboz

Kirsten Dunst 

Objektum doboz

Kicsit csili-vili, kicsit különleges

Mindig akad olyan, aki a kifinomult darabok helyett szívesen rukkol elő valami különlegessel. Így tett idén Taraji P. Henson is, akinek az egyszerre merész, egyszerre játékos ruháját nem tudjuk nem imádni. A lány a vonaton főszereplője, Emily Blunt sem szeretett volna elvegyülni, egy testhezálló, flitteres ruhát választott a nagy napra.  

Emily Blunt 

Objektum doboz

Taraji P. Henson 

Objektum doboz

Claire Foy 

Objektum doboz

Szavazzatok! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek