Egyéb kategória

Az Agymenők sztárjai összefogtak, hogy Amy és Bernadette is több fizetést kapjon

Az Agymenők szereplői nem viccelnek! Önként jelentkeztek, hogy csökkentsék a fizetésüket annak érdekében, hogy az Amyt alakító Mayim Bialik és a Bernadette-et alakító Melissa Rauch is magasabb fizut kapjon.

vous - 2017.03.02.
Az Agymenők sztárjai összefogtak, hogy Amy és Bernadette is több fizetést kapjon

Ha ti is imádjátok az Agymenőket, akkor bizonyára nagyon jól ismeritek Sheldon barátnőjét, Amy Farrah Fowlert és Howard apró, de annál pimaszabb feleségét, Bernadette-et. Igaz, ők csak a harmadik évadban csatlakoztak a sorozathoz, mára ugyanolyan meghatározó karakterek lettek, mint a többi főszereplő, nem tudnánk elképzelni az Agymenőket nélkülük.

Ennek ellenére Mayim Bialik és Melissa Rauch a többi főszereplő fizetésének mindössze negyedét kapják. Most a stáb közösen szólalt fel annak érdekében, hogy a két színésznő több fizetést érdemel.

Objektum doboz

Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar és Simon Helberg ugyanis híresen magas, 1 millió dolláros, vagyis közel 300 millió forintos fizetést kapnak epizódonként. Most azonban hajlandóak lemondani fejenként 100 ezer dollárról, hogy azt a két színésznő között elosszák. Így tehát az összesen 500 ezer dollárt hozzáadnák Mayim és Melissa 200 ezer dolláros (60 milliós) fizetéséhez, akik ezzel együtt 450 ezer dollárt, vagyis nagyjából 130 millió forintot kapnának fejenként egy-egy epizód után – írja a Glamour Magazine.

Bár számunkra a két színésznő eddigi fizetése is döbbenetesen sok, tény, hogy ugyanannyi pénzt érdemelnének, mint a többi főszereplő – amitől egyébként a megemelt fizetés is nagyon távol áll. 

Objektum doboz

Ha pedig arra vagytok kíváncsiak, mennyit keresnek a Trónok harca szereplői epizódonként, ITT elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek