Egyéb kategória

Shannen Doherty először jelent meg a vörös szőnyegen

A Bűbájos boszorkák színésznője, Shannen Doherty hónapok óta kitartóan küzd a mellrákkal, így nem csoda, hogy mindenki nagyon boldog volt, miután most először sétált végig a vörös szőnyegen!

vous - 2017.03.07.
Shannen Doherty először jelent meg a vörös szőnyegen

Shannen Doherty nyáron jelentette be, hogy kiújult mellrákja, azóta pedig gyakran osztotta meg követőivel, épp hogyan halad a kezelésekkel. Nemrég aztán elárulta, hogy túl van a legutolsó kemoterápián is, és már csak várakozni kell, hogy kiderüljön, véget ért-e életének egyik legnehezebb korszaka.

Épp ezért örülünk annyira, hogy hosszú hónapok óta először jelent meg a vörös szőnyegen, méghozzá házigazdaként egy állatvédelemmel kapcsolatos gála keretében.

„Jól érzem magam. Úgy értem, tényleg jól vagyok, szuperpozitívan állok a dologhoz, és boldog vagyok azzal, ahol épp tartok. A rák, legalábbis számomra, akármennyire nehéz, egyúttal áldás is. Örökre megváltoztatta azt, aki vagyok. Átalakította az életem olyannyira, hogy azt megfogalmazni sem tudom” – mesélte a Us Weeklynek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Férje pedig most is mellette volt, ahogy az elmúlt hónapokban is

Objektum doboz

A képeket elnézve pedig tényleg sokkal jobban van, és nagyon reméljük, hogy nemsokára ismét szuper hírekkel jelentkezik!

Ajánlott cikkek