kislányok rák betegség

Gyönyörű fotók készültek három kislányról, akik legyőzték a rákot

Egy oklahomai fotós, Lora Scantling 2014-ben lefotózott három kislányt, akik a rákkal küzdöttek. A szívszorító kép akkor vírusként terjedt a neten. Most, három évvel később újra fotókat készített a lányokról, akik most már szerencsére egészségesek.

Az első fotózáson Rylie 3, Rheann 6, Ainsley pedig 4 éves volt. Az akkor készült fotó az egész világot bejárta. Lora a Huffington Postnak elmondta, miért éppen a gyermekrákot választotta a fotózás témájának.

Azért a gyermekrákra szerettem volna felhívni a figyelmet, mert van egy barátom, aki néhány évvel ezelőtt elvesztette rákos kisfiát.

„Megosztottam egy bejegyzést a Facebookon, hogy olyan kislányokat keresek egy fotózásra, akik rákkal küzdenek” – így ismerte meg Lora a három kislányt.

kislány betegség paróka hercegnő

Szívszorító módon segíti egy nő a beteg gyerekeket

Nincs is megrázóbb dolog annál, mint találkozni egy beteg kisgyerekkel. Viszont a legnagyobb öröm az, ha ezt a gyermeket mosolyogni láthatjuk. Szerencsére ezt Holly és Bree is így gondolják, akik a kemoterápián átesett kislányoknak segítenek abban, hogy igazi hercegnőnek érezhessék magukat.

A teljes cikket ITT olashatjátok el.

A lányok azelőtt sosem találkoztak, azóta viszont jó barátnők lettek. Egyszer egy évben mindeképp találkoznak, ugyanis Lora minden évben elkészít róluk egy közös fotót az első kép emlékére – a napokban pedig elkészült a 2017-es fotó is, amin már mindhárman makkegészségesek.  

2014

Forrás:
SCANTLING PHOTOGRAPHY

2015

Forrás:
SCANTLING PHOTOGRAPHY

2016 

Forrás:
SCANTLING PHOTOGRAPHY

2017

Forrás:
SCANTLING PHOTOGRAPHY