Egyéb kategória

Uniszex farmerkollekciót dob piacra a H&M

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy mostantól teljesen ugyanolyan farmert hordhattok, mint a pasitok? És nem, még csak nem is a férfiruha-osztályon kell vásárolnotok!

vous - 2017.03.09.
Uniszex farmerkollekciót dob piacra a H&M

A  H&M ugyanis uniszex farmerkollekciót dob piacra – írja a Hello Giggles. Nos, még mielőtt azt mondanátok magatokban, hogy nektek biztosan nem fog tetszeni az, amit egy pasi is örömmel viselne, adjatok egy esélyt a kollekciónak. 

Forrás:
H&M

Ha jobban belegondolunk, a „nőies” és „férfias” ruhadarabok ma már szinte teljesen összemosódtak. A férfiosztályon például a rózsaszín, virágos ingek és pulcsik rendszeresen feltűnnek, mi, nők pedig előszeretettel viseljük a boyfriend jeanst, melynek lényege pontosan az, hogy úgy nézzen ki, mintha a pasink nadrágját kaptuk volna fel. Sőt, sok lány gyakran vásárol ruhákat a férfiosztályról is – ehhez már mi is adtunk nektek tippeket!

Forrás:
H&M

A kollekció stílusos, egyszerű és laza. Farmernadrágok és oversize ingek egyaránt megtalálhatóak benne – és bármennyire meglepő, férfiakon és nőkön is jól mutatnak. Marybeth Schmitt, a H&M szóvivője így fogalmazott:

Számunkra természetes volt, hogy piacra dobunk egy uniszex kollekciót, hiszen a divat folyamatosan fejlődik,  manapság azt látjuk, hogy nincsenek határok a demokratikus divatban.

Forrás:
H&M

Mit gondoltok? 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek