Egyéb kategória

Ez ám az érdekes párosítás: Ed Sheeran szerepelni fog a Trónok harcában

Az utóbbi időben eléggé beindult a Trónok harca 7. évadának promózása, az előzetesek után ugyanis két újabb bejelentés érkezett a sorozat készítőitől.

vous - 2017.03.13.
Ez ám az érdekes párosítás: Ed Sheeran szerepelni fog a Trónok harcában

Július 16. – a nap, amit már be is karikáztunk a naptárban, ugyanis végre, annyi várakozás után visszatér a Trónok harca. A készítők pedig már el is kezdték reklámozni az új évadot, ugyanis múlt héten nemcsak új miniteaserekkel, de egy hosszabb előzetessel is megleptek minket.

Most pedig két új hír is érkezett, úgyhogy kezdem a jobbal: a 7. évadban vendégszerepelni fog ED SHEERAN! A sorozat készítői tegnap, vagyis vasárnap este jelentették be a hírt, miszerint már nagyon régóta igyekeztek megcsípni az énekest, és most, az új évadban végre sikerült. Az viszont még kérdéses, vajon milyen szerepet kapott, de már most kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

Objektum doboz

És a rossz hír… Már biztos, hogy a nyolcadik és egyben utolsó évad mindössze hat epizódból fog állni. Bár ennek nem örülünk, azért megpróbálunk optimisták maradni. Valószínűleg emiatt minden részre kicsivel több idő jut, és gyakrabban pillanthatjuk meg Daenerys ikonikus sárkányait, így annyi biztos, hogy izgalmas befejezésben lesz részünk. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek