Egyéb kategória

5 dolog, amit meg kell tennetek, hogy végre túllépjetek a szakításon

Egy szakítás sosem könnyű. A földhöz vág, összetör és mindent átalakít. Természetes, ha ez megvisel titeket, és szeretnétek „meggyászolni” a kapcsolatot – legalábbis egy ideig. Ne hagyjátok, hogy a kelleténél tovább mérgezze a napjaitokat a fájdalom. Mutatjuk, mit kell tennetek, hogy végre továbblépjetek!

vous - 2017.03.18.
5 dolog, amit meg kell tennetek, hogy végre túllépjetek a szakításon

1. Fogadjátok el, hogy teljesen normális, ha szomorúak vagytok

Ne nyomjátok el az érzelmeiteket! Teljesen normális, ha szomorúak, dühösek vagy épp csalódottak vagytok. A Your Tango szerint minél inkább kiadjátok magatokból azt, ami bennetek van, annál előbb fogtok készen állni rá, hogy végre továbblépjetek.

2. Vegyétek magatokat körbe olyan dolgokkal, amik felvidítanak

Lehet az a legpuhább kispárnátok, egy doboz jégkrém vagy a kedvenc dalotok, a lényeg, hogy egy picit elterelje a figyelmeteket, mosolyt csaljon az arcotokra, és enyhítse a fájdalmatokat.

horoszkóp

Így viselik a szakítást a különböző csillagjegyek

Egyik csillagjegy sem tagadja meg önmagát, ha szakításra kerül a sor. Az úgynevezett kettős jegyek – Ikrek, Nyilas, Halak – ellentmondásosságuk miatt a legmegbízhatatlanabb jegyek hírében állnak. Kettősségük miatt hajlamosak párhuzamos kapcsolatokat fenttartani. Lássuk, mi a helyzet a többiekkel

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

3. Fogadjátok el, hogy a döntés végleges – és nektek így a legjobb

Be kell látnotok, semmi értelme annak, hogy újra összejöjjetek – mert ez tuti, hogy gyakran megfordul a fejetekben. Ha ti szakítottak a sráccal, akkor emlékezzetek rá, hogy okkal tettétek, ha pedig veletek szakítottak, az sem véletlen. Jobbat érdemeltek egy olyan pasinál, aki nem biztos abban, hogy veletek szeretne-e lenni. 

Forrás:
pixabay.com

4. Töltsetek sok időt a barátaitokkal

A barátaitok ilyenkor többet segíthetnek, mint bármi más! Ha velük vagytok, érezni fogjátok, hogy az élet nem állt meg, és korántsem olyan szörnyű, ahogy otthon, az ágyatokban pityeregve gondoltátok. 

5. Szeressétek magatokat – egyedül is

Ismerjétek meg magatokat! Oké, ez talán elsőre furán hangzott, de ha valaki már régóta él kapcsolatban, akkor az „én” helyett inkább a „mi-”re koncentrál. Igazodik a másikhoz, kompromisszumokat köt. Ennek most vége, újra csak TE vagy. Itt az ideje, hogy végre saját magatokra koncentráljatok és értékeljétek azokat az embereket, akik szeretnek titeket. 

Ajánlott cikkek