Egyéb kategória

Karriert vált Nicki Minaj? Nem fogjátok elhinni, mire készül

Nicki Minajról kiderült, nem elég neki a zenei karrier (meg a filmes, ha már itt tartunk, mert a filmezésbe is belekóstolt), de újabb magasságokba vágyik. Valóra is vált az álma. A világ egyik legnagyobb modellügynöksége szerződtette le, hogy a celebszekciójukat erősítse.

vous - 2017.03.29.
Karriert vált Nicki Minaj? Nem fogjátok elhinni, mire készül

Nicki Minaj általában nem a művészeti tevékenységével kerül be a VOUS hírei közé, hanem olyasmikkel, hogy kitette a bal mellét, mémgyár lett belőle, meg hogy azt gondolja a nőkről, manapság pénzért házasodnak.

Szóval biztosan úgy érezhette, valami újba kell vágnia a fejszéjét, mert a zenéje már kevés. Így modell lett belőle, de ezt sem aprózta el, rögtön a világ egyik leghíresebb és legelismertebb ügynöksége, a Wilhelmina International Inc. szerződtette le, ami olyan sztárokat adott már a divatvilágnak, mint Iman, Gia Carangi vagy Coco Rocha. Emellett arról híresek, hogy a legkülönbözőbb lányokat foglalkoztatják, legyen szó alacsony, plus size vagy fitneszmodellekről.

Imádom az összhangot a zeném és aközött, ahogy az a divatot befolyásolja. Az üzenetem mindig az, hogy legyél, aki vagy és ünnepeld a saját stílusod. Nagyon boldog és büszke vagyok arra, hogy a Wilhelminával dolgozhatom együtt. Ők megértenek.

– nyilatkozta Nicki, amit az ügynökség igazgatója, Bill Wackermann is megerősített.

Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy Nicki Minajzsal és a csapatával dolgozhatunk. Ő egy igazi trendteremtő és stílusikon.

Háát, kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből. Akár valami jó is lehet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek