Egyéb kategória

Emeletes pizza – a legmenőbb esküvői „torta”, amit valaha láttatok

Sok esküvői tortát láttunk már, de Jessica és Tony tortája tényleg különlegesre sikerült: egészen konkrétan PIZZÁBÓL készült.

vous - 2017.04.03.
Emeletes pizza – a legmenőbb esküvői „torta”, amit valaha láttatok

Én, mint lelkes pizzaimádó, teljesen megértem, miért döntöttek így, őszintén szólva én is szeretném, ha az esküvőmön pizza mindenképp szerepelne a menüben. Emlékeztek, egyszer már ódát is írtam hozzá…

pizza étel

„Ha tehetném, minden nap pizzát ennék!” – Óda a szénhidráthoz

Ó, pizza! Ahogy megérzem a számban roppanos tésztád, a fűszeres paradicsomszószod és a nyúlós sajtod elegyét, az számomra kész mámor. Ha a számhoz emellek, az számomra olyan, mint egy randevú. Csak te és én. Egybeolvadva. Ha tehetném, minden nap veled kelnék és feküdnék. Kimondom kerek perec, szeretlek!

A teljes cikket ITT elolvashatjátok!

Jessica Malera és Tony Sanchez pedig valószínűleg értik, miről beszélek. Mivel mindketten imádják a pizzát, a tortát viszont kevésbé, úgy döntöttek, hogy a hagyományos torta helyett inkább emeletes pizzatortát szeretnének az esküvőjükre.

Forrás:
Todd Good Photography

Tony is és én is szeretem a pizzát, a tortát viszont kevésbé, ezért megleptük a vendégeket egy pizzatortával. Ez különleges volt és finom, egy valóságos pizzaálom.

Forrás:
Todd Good Photography

A négyemeletes remekművet bazsalikomlevelek és virágok díszítették, de a tetejéről persze nem maradhatott le a menyasszonyt és vőlegényt ábrázoló marcipánfigura. Így mikor felvágták a „tortát”, nem a krémes édességgel etették meg a másikat, hanem egy hatalmas, sajtos pizzaszelettel – írja a Brides.com.

Forrás:
Todd Good Photography
Ajánlott cikkek