Egyéb kategória

Anyák napi ajándékötletek, amiért nem kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok – ha épp nincs miből

Nyakunkon az anyák napja, amikor is illik pár köszöntő szóval, esetleg kisebb ajándékokkal és virágokkal elhalmozni az édesanyánkat. Szó sincs arról, hogy vagyonokat kellene költenünk rá – bár ha tehetnénk, örömmel adnánk oda neki mindenünket. Sokkal inkább jelképes dolgokra gondolunk most, hogy érezze a törődést, és hogy nem feledkezünk meg erről a jeles napról. Abban ugyanis biztosak vagyunk, hogy bármivel is lepjük meg őt, nagyon fog örülni neki.

vous - 2017.05.04.
Anyák napi ajándékötletek, amiért nem kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok – ha épp nincs miből

Ha valóban csak valami jelképes ajándékkal lepnétek meg, mutatunk néhány ötletet nektek, hogy mivel ajándékozhatjátok meg az édesanyátokat ezer forint alatt, amihez persze még érdemes egy szál virágot is mellékelni, na meg persze pár kedves mondatot és egy óriási ölelést.

Nyelvlecke kicsit másképp – Beszélitek a párotok szeretetnyelvét?

Ölelkezzetek sokat, hogy egészségesebbek legyetek!

„Aki már átélte ezt, az pontosan tudja, ilyenkor milyen érzés száguld végig a testén: meleg hullám kezd el terjedni valahonnan belülről kifelé, a lábatok és kezetek ujjhegyéig. És a meleg hullám nyomában hihetetlen lazaság is úrrá lesz rajtatok, a hátatok és a vállatok, ami görcsben volt egész nap, kisimul…”

A teljes cikket a linkre kattintva olvashatjátok.

Legtöbben ilyenkor vágott virágot, csokit vagy süteményt visznek az anyukájuknak. A süteményötlet nekem például kifejezetten tetszik, hiszen ebbe szívünket-lelkünket beleadhatjuk, de akár bármilyen DIY ötletbe is, vagy akár rajzba, saját készítésű képeslapba.

Azt gondolom, ők talán ezeket értékelik leginkább.

De ha nincs időtök, kézügyességetek, és konyhatündérek sem vagytok, nézzétek meg az ötleteinket, amelyeket kitehetnek a polcra, vagy akár magukon is viselhetnek, hogy folyamatosan emlékezhessenek erre a bizonyos napra, és persze rátok!

1.H&M 2.Jysk 3.Jysk 4.Flying Tiger 5.Sinsay 6.IKEA 7.Flying Tiger 8.Sinsay 9.IKEA 10.Jysk

1. H&M 2. Jysk 3. Jysk 4. Flying Tiger 5. Sinsay 6. IKEA 7. Flying Tiger 8. Sinsay 9. IKEA 10. Jysk
DIY függőkert kövirózsa növény

DIY ajándékötleteket anyák napjára itt találtok:

Ti mivel lepitek meg az édesanyátokat ezen a napon?

Ajánlott cikkek