Egyéb kategória

OMG! Ennek a sztárcsajnak köze lehet Britney Spears és Justin Timberlake szakításához

Gigapletyka kelt szárnyra, miszerint Britney Spears és Justin Timberlake 2002-es szakításának köze van Channing Tatum feleségéhez, Jennához. 

vous - 2017.05.15.
OMG! Ennek a sztárcsajnak köze lehet Britney Spears és Justin Timberlake szakításához

Na jó, talán ez egy kicsit túlzás, mindenesetre Jenna Dewan-Tatum a Watch What Happens Live! műsorában egy nézői kérdésre válaszolva elárulta, hogy bizony randizgatott Justin Timberlake-kel, mégpedig a britney-s szakítás után, majd helyesbített, hogy nagyjából a szakítás idején vagy az után. Zavaros.

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Azt viszont határozottan tagadta, hogy egy klubban egymásnak feszültek volna Britney-vel, és táncpárbajt vívtak volna Justin kegyeiért. Csupán pár randiról volt szó, és bár elismerte, hogy Justin igazán szexi, ma csupán jó barátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek