Egyéb kategória

4 biztató jel, hogy a pasitokkal hosszú távra is tervezhettek

Bizonyára azt gondoljátok, hogy közhelyek sokasága fog szerepelni ebben az írásban. Nos, közhelyek kevésbé, inkább a személyes tapasztalataimat írom le nektek, olyan jelek jönnek, amikből tudhatjátok, hogy a párotok akár a nagy Ő is lehet.

vous - 2017.06.19.
4 biztató jel, hogy a pasitokkal hosszú távra is tervezhettek

Nem féltek önmagatok lenni!

Néha hisztisek a napjaitok, máskor egy tündérek vagytok? Ha ezt vállaljátok a pasitok mellett is, és nem játsszátok el, hogy minden MINDIG szép és jó (és ha a srác ezt tudja kezelni), akkor hosszú távra is tervezhettek vele. 

Ahol ő van, ott az otthon, a biztonság

Az otthon és a biztonság kéz a kézben járnak: gyerekként az otthon az, ahol a szüleink vannak. Felnőttként ez változatlan marad, csupán jobb esetben belép ebbe a bizalmi körbe egy harmadik személy.

Az életre szóló társatok.

Ha egy szörnyű nap után nem vágytok másra, mint hogy a párotokkal legyetek és megoszthassátok vele a nyűgötöket, szintén biztató jel.

facebook

Ezért nem beszélnek a boldog párok a kapcsolatukról a Facebookon

Pár napja összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel és a szokásos körök lefutása után megkérdezte, hogy együtt vagyunk-e még a párommal, mert mostanában nem lát új, közös képet a Facebookon. ???

Ti vagytok az egyetlen ember a számára

Nos, ez több dologból tevődik össze. Egyrészt érzitek, hogy nincs más rajtatok kívül, rendíthetetlenül bíztok benne. Aztán ott van a család, az ő családja és a ti családotok: minden családi eseményre együtt érkeztek, esetleg már a családjaitok találkozott is egymással. Harmadrészt pedig a közös kassza – bár szerintem ez nem feltétele a jó kapcsolatnak, inkább az elköteleződés egyik jele.

Ő az első, na jó, a második, akitől tanácsot kértek

Tapasztalatból mondom, hogy nagyon nehéz arról leszokni (igazából nem is kell leszokni), hogy ne anyukátok legyen az első, akitől tanácsot kértek, majd következik a pasitok. A legjobb szerintem ha a kettő együtt jár. Először az édesanyánktól kérünk tanácsot, majd a pasinktól. Meg persze témája is válogatja, kihez fordulunk. Sminktanácsot tutira nem kérnék a pasimtól.

Ajánlott cikkek