Egyéb kategória

Ha nyaralni készültök, ez a ti cikketek: így lesz egyetlen ruhából öt különböző szett

Ahogy azt már számos VOUS-cikkben olvashattátok, főszerkesztőnk, Eszter azt vallja, egy ruhát akkor érdemes megvennünk, ha legalább harmincszor viselni is fogjuk. Nos, ha az egynyári ruhátoknak nem is feltétlen szántok ilyen hosszú életet, arra mindenképp érdemes odafigyelnetek, hogy jól kombinálható darabot vásároljatok. Ha pedig jól kombinálható, garantáltan gyakran viselitek majd – mondjuk akár egy nyaralás alatt ötször! 

vous - 2017.06.20.
Ha nyaralni készültök, ez a ti cikketek: így lesz egyetlen ruhából öt különböző szett

Stég napunk alkalmából arra gondoltam, megmutatom, milyen egyszerű egy jól megválasztott ruhadarabot több különböző módon kombinálni, ezzel is megkönnyítve a saját nyaralásunkat és a bőröndbe pakolást. A küldetés azonban hamar meghiúsulni látszott: az idei nyári trendek alapján sejthettem volna, hogy nem lesz könnyű dolgom.

A boltok dugig vannak gyönyörű nyári ruhákkal – csak épp egyik sem az az egyszerű, de nagyszerű fazon.

A legtöbb vagy óriási fodrokkal volt díszítve, vagy színes mintákkal, vagy egyszerűen olyan testhez álló volt, hogy csak na. Végül sikerrel jártam és rábukkantam – még ha a saját ízlésemtől távol is áll – egy szuperkönnyű anyagú, hosszú, spagettipántos, apró virágmintás ruhára. Hogy hogy sikerült az 5 szett? Voilá! 

Ruha + póló = kirándulós szett

Bevallom, nem csak stílusban nem passzolt a ruha, méretben sem egyeztünk úgy igazán. Sebaj! Ebből kifolyólag jött is az ötlet – és persze az idei trendeknek hála –, hogy egy pólót vegyek a mélyen dekoltált ruha alá. A legtöbben nem hinnék, hogy egy egyszerű fehér póló mennyire szuper lehet egy nyári ruha alatt, pedig de. Egyszerre csajos, sportos és praktikus. Tökéletes összeállítás egy egész napos városnézéshez.  

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

 Ruha + papucs + kalap = strandolós szett

Ha már nyár és nyaralás, akkor egyértelmű, hogy szükségünk lesz egy strandruhára is, de valljuk be: a legtöbben nem szívesen áldozunk erre külön. Miért is tennénk, ha egy hétköznapi ruhát is viselhetünk a strandon? Csapjatok fel hozzá egy szalmakalapot, egy strandpapucsot és egy olyan táskát, ami könnyen mosható. Irány a part! 

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Ruha + magas sarkú = partiszett

Egy nyaralás közeledtével nőként a legtöbb fejtörést talán a „csinos” szett okozza, merthogy hiába pihenni megyünk, legalább egy este ilyenre is szükségünk lehet – mondjuk egy random bulihoz vagy romantikus vacsorához. Ilyenkor jön jól egy fekete ruha, ami mellé csak egy magas sarkút és egy borítéktáskát kell bedobnunk.

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Ruha + farmerkabát = hétköznapi szett

A negyedik szetten azt hiszem, nem sok mindent kell magyaráznom: egy hűvösebb napon melyik ruhát nem dobja fel egy farmerkabát? A nyár slágeréről, az espadrillesről nem is beszélve. Bolondítsátok meg a szetteteket egy baseballsapkával és egy gymbaggel, és máris nyakatokba vehetitek a várost!

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Ruha + öv = kánikulaszett

Ha már a városnézést, a date nightot és a strandolást kimaxoltuk, ne feledkezzünk meg a tikkasztó kánikuláról sem, amikor minden ruhadarabot a pokolba kívánunk. Egy könnyed anyagból készült nyári ruha ilyenkor is jó szolgálatot tehet, még akkor is, ha nem feltétlen mini verzióban álmodta meg a tervezője.

Fogjatok egy övet, kössétek a derekatokra, hajtsátok rá vissza a felesleges anyagrészt és máris kész a rövidebb ruha!

A hosszúsága csak rajtatok múlik, ja, és a színe miatt se aggódjatok, ha netán ti is feketét választottatok. Hogy miért? Viola korábbi cikkéből kiderül, amiben a fekete szín és a hőség kapcsolatáról mesélt nektek

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Mintásat mintással viselni? Jaj, ne! – 5 napig teszteltem, mit mivel érdemes párosítani

Még több ruhás kihívásról olvasnátok?

Ezeket a cikkeinket ne hagyjátok ki! 

Ajánlott cikkek